Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mulą się strony

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Uzywam chrome i jest problem gdy chce otworzyć nową karte albo coś się ładuje jakaś strona to strasznie muli , cche otworzyć nowa karte w chrome otworzy się po 3 sec chce przejść na inna karte 2 sec, nie wiem od czego to zależy jest ktoś w stanei pomóc ?

Opublikowano

Wypisz parametry komputera.

Czy instalowałeś jakieś pirackie programy/gry albo pobierałeś pliki z dziwnych stron?

Ile masz miejsca na dysku?

Kiedy robiłeś ostatnio format?

To dzieje się od jakiegoś czasu czy dopiero od dziś?

Opublikowano

@qiuas
1. I5 4460, radeon r9 280 8gb ramu

2. Mam pirata windows ;) ale to nie od tego, nic nie pobierałem

3. Na C:/ 380GB na E:/z 300GB

4. Nie dawno własnie bo miałem pirata 8.1 i coś podaczas aktualizacji rypnęło się i nie chciał sie uruchomić komp musiałem sforamatować było to 1 tydz temu, i zainstalowałem 8 windows i wyskoczyła aktualizacja do 8.1 to zaaktualizowałem 

5. Chyba od czasu kiedy napisałem na mpc forum ze gdy mam odpalonego cs:go na 2 monitorze tnie mi filmy, no i ktoś zaproponował abym pobrał sterowniki z strony amd no to pobrałem auto detected wykrywa odpowiednie sterowniki do twojej karty graficznej i zainstalowałem i prawdopodobnie od tamtego czasu 

Opublikowano

Ja sadze to samo co @mikser38 + lepiej kup windows 7/8 z allegro (mozna wyrwac tanio).

Na odleglosc przez monitor nie moge tutaj zbytnio Ci pomoc :)

Jak reinstall systemu (oczywiscie oryginalnego) nie pomoze to zostaje serwis.

Opublikowano

@qiuas

1. I5 4460, radeon r9 280 8gb ramu

2. Mam pirata windows ;) ale to nie od tego, nic nie pobierałem

3. Na C:/ 380GB na E:/z 300GB

4. Nie dawno własnie bo miałem pirata 8.1 i coś podaczas aktualizacji rypnęło się i nie chciał sie uruchomić komp musiałem sforamatować było to 1 tydz temu, i zainstalowałem 8 windows i wyskoczyła aktualizacja do 8.1 to zaaktualizowałem 

5. Chyba od czasu kiedy napisałem na mpc forum ze gdy mam odpalonego cs:go na 2 monitorze tnie mi filmy, no i ktoś zaproponował abym pobrał sterowniki z strony amd no to pobrałem auto detected wykrywa odpowiednie sterowniki do twojej karty graficznej i zainstalowałem i prawdopodobnie od tamtego czasu 

Piratom nie pomagamy :) Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...