Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Quest - handel postaciami

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Quest na Handel postaciami == Metin2

Metoda kontaktu: Pw

Opis rzeczy: Quest służy do itemku w którym możemy spakować naszą postać i nią swobodnie handlować, jest to + że będzie mniej oszustw. Quest jest w 100% autorski.

Oczekiwana/oferowana cena: Ofka ;)

Zdjęcia/inne informacje:

6194714425885421229037.png

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Chciałbym coś sprawdzić w treści questa :)

Możesz udostępnić tutaj w temacie lub na PW

4 linijki kodu powyżej ostatniego słowa "else"

Ps. Jak tam twój serwerek :P Chyba za miesiąc będziesz miała konkurencje i to nawet sporą :P Z unikatową postacią którą nie jest lykan :D

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Chciałbym coś sprawdzić w treści questa :)

Możesz udostępnić tutaj w temacie lub na PW

4 linijki kodu powyżej ostatniego słowa "else"

Ps. Jak tam twój serwerek :P Chyba za miesiąc będziesz miała konkurencje i to nawet sporą :P Z unikatową postacią którą nie jest lykan :D

quest działa poprawie na moim serwerze, nie wysyłam na chwile obecną żadnych linijek. co do serwera, pracujemy jeszcze, chodzi  ci o ta 6 postać ? :D

Oczywiście co do questa ma od 4 możliwości tzn 4 "rubryczki" co wyświetla ma serwerze

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

quest działa poprawie na moim serwerze, nie wysyłam na chwile obecną żadnych linijek. co do serwera, pracujemy jeszcze, chodzi  ci o ta 6 postać ? :D

Oczywiście co do questa ma od 4 możliwości tzn 4 "rubryczki" co wyświetla ma serwerze

W takim razie zachęcam do zakupu :D

Ja nie potrzebuje, ponieważ mam swój napisany od podstaw :3

Jeżeli Tomek potrafi to niech spróbuje napisać system egzekucji mobów tz. "podczas zabijania mobów efekty krwawienia,odpadania kończyn :D" Ew. zobaczysz jak to będzie wyglądać u mnie :)

Nie chodzi o tą 6 postać, ta jest całkiem inna, pracuję z kolegą aktualnie nad tworzeniem eq oraz skillami dla Cienia :3

KoSa_eune_92_4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...