Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie CS:GO

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem i chciałbym sie o to was spytać.

Problem polega na nagrywaniu programem "action". Otóż gry uruchamiam program wszystko działa pięknie, moge nagrywać pulpit etc. ale nie moge nagrywać gry.

Zamieniam na tryb "gry i aplikacje" i poprostu nie pokazuje mi się ilość fps w rogu i dlatego wiem że program w ogóle nie łapie gry. Miał może ktoś ten problem?

Zależy mi na tym programie bo wiem że przy nagrywniu tym programem fpsy aż tak nie spadają jak przy uzyciu np frapsa a ja komputera najlepszego nie mam. (~80 fps w grze)

Opublikowano

Lel, mając 80 fpsów nawet nie ma co próbować. Będziesz miał ogromne spadki.

Zależy jakim programem. Jeżeli masz około lub blisko 100 fps to mozesz użyc fraps (zalecam wtedy dać wszystko na najniższe ustawienia wideo)

Actionem bez problemu nagrywałem cs go i wiele innych gier a właśnie był to scrackowany pirat. Może poprostu masz jakąś starą wersję actiona. 

Ogólnie polecam action jeżeli nie masz zbyt wielu fps bo on prawie nie zabiera fps. Może 10-20 fps ubedzie

Opublikowano

Spróbuj "nagrywanie okna" o ile coś takiego jest.

Osobiście polecam bandicama lub shadowplay od nvidii (jak masz gtx'a :v)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...