Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry o połowę tańsze?

Agent K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

konsolę mam od wczoraj, z tego co wiem to na allegro nie warto kupować gier na kontach bo bany lecą ale kolega mi tłumaczył, że on kupuje gry i PS+ wspólnie z innym gościem i płacą po połowie.

Czy ktoś mógłby mi to dokładniej wytłumaczyć? Dzięki.

I czy można bezpiecznie kupować to PS+ na 14 dni za 1zł na allegro?

4417049059_6234f40fb5.jpg
Storm has passed but the destruction are still visible.

Opublikowano

Cześć,

konsolę mam od wczoraj, z tego co wiem to na allegro nie warto kupować gier na kontach bo bany lecą ale kolega mi tłumaczył, że on kupuje gry i PS+ wspólnie z innym gościem i płacą po połowie.

Czy ktoś mógłby mi to dokładniej wytłumaczyć? Dzięki.

I czy można bezpiecznie kupować to PS+ na 14 dni za 1zł na allegro?

Polega to na tym, że jedna osoba kupuje plusa. Ty oddajesz mu za to połowę, czyli de facto płacicie po połowie. Podobne to jest do kupowania kont z grami. Różni się tym, że konto udostępniającego na konsoli jest lub może być na stałe. W dodatku nie rzuca się naginanie limitu slotów, czyli ilość konsol, które będą mogły skorzystać z gry. Teraz limit wynosi 2.<ew. niech ktoś poprawi> I plusa nie kupuj na 14, ponieważ jest nieopłacalne. Tracisz możliwość posiadania gier z poprzedniej promocji ze względu na nowe konto.

Kuple tak dzielą i bana nie wyłapali.

Opublikowano

Gry z PSStore kupuj z kims kogo znasz osobiscie. Wtedy masz pewnosc ze gry ci nie dezaktywuja.

Bana mozna za to dostac jesli sie kupuje gry ktore byly dzielone na wiecej jak 2 konsole (Czyli allegro etc)

Zaplacisz 1zl za darmowy trial...

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...