Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer wyłączył się 2 razy przy graniu

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ja w temacie grałem dziś wieczorem w rust i 2 razy mi się wyłączył , potem mierzyłem temperatury, aktualnie oglądam serial i pisze ten post i temperatury mam po 30-32 stopni na procku i karcie graficznej, wiec o co chodzić czy to wina gry rust???? wcześniej grałem normalnie. Albo to  zasilacz, ale komputer sam składałem 7 miesięcy temu

zasilacz to corsair vs 450 ten popularny polecany:P

Opublikowano

W BIOS`ie ustawiałeś coś ? Jest opcja że przy określonej temperaturze [przy przegrzaniu się] komputer się wyłącza ..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

W BIOS`ie ustawiałeś coś ? Jest opcja że przy określonej temperaturze [przy przegrzaniu się] komputer się wyłącza ..

Nie, w biosie nie ustawiałem nic od paru miesięcy... . normalnie włączałem jak zawsze dziś się tylko 2 razy wyłączył  przy graniu w rust, teraz oglądałem serial temperatury po 30 i działa wszystko, 

dodam że po 2 wyłączeniu  wyswietlił mi sie problem z dzwiękiem że nie działa. dopiero po ponownym restarcie zadziałało. Jutro jeszcze popatrze pogram i napisze czy dalej się coś takiego dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...