Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled ban na 1 dzień

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na 1 dzień ale gdy wchodzę na to konto ( po 24h) to pokazuje mi sie Ban Appeals napisałem tam temat ale nikt mi nie odpisał 

może ktoś pomóc ?

Opublikowano

Dostałem bana na 1 dzień ale gdy wchodzę na to konto ( po 24h) to pokazuje mi sie Ban Appeals napisałem tam temat ale nikt mi nie odpisał 

może ktoś pomóc ?

Jedyną osobą lub kimś kto ci może pomóc jest osoba z forum nulled... nikt z nas ci nie pomoże.., więc pytaj tam, a nie tutaj.. bo to nie nasze forum, tylko ich.. tam masz support.. nie tutaj..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jak mnie w*****a ten cały nulled.. japierdole. Dostałem bana za post w Temacie Best 3

I tam ziomek napisał 3 najlepsze postacie.

Ja napisałem Vayne, Kalista, Xerath i dostałem bana za Abusive Behaviour...

giphy.gif

Opublikowano

Jak mnie w*****a ten cały nulled.. japierdole. Dostałem bana za post w Temacie Best 3

Napisałem pierwszy raz na shoutboxie "L# outdated again" i jeb, perm od Swedena, założyłem nowe konto żeby napisać odwołanie w Ban Appeals, jeb, perm od Swedena, piszcie do Oxide jeśli macie jakiś problem, jedynie on wam normalnie pomoże.

Opublikowano

Napisałem pierwszy raz na shoutboxie "L# outdated again" i jeb, perm od Swedena, założyłem nowe konto żeby napisać odwołanie w Ban Appeals, jeb, perm od Swedena, piszcie do Oxide jeśli macie jakiś problem, jedynie on wam normalnie pomoże.

Pisałeś do niego na PW?

­

giphy.gif

Opublikowano

Mam to samo, napisałem tylko "Broly come on" i dostałem jebanego perma -.- Napisałem apelacje to mnie k***a znowu zbanował. 

Opublikowano

Mam to samo, napisałem tylko "Broly come on" i dostałem jebanego perma -.- Napisałem apelacje to mnie k***a znowu zbanował. 

Ta sama sytuacja u mnie, Oxide jest online ale nie przeczytał jeszcze mojej wiadomości.

Opublikowano

Ta sama sytuacja u mnie, Oxide jest online ale nie przeczytał jeszcze mojej wiadomości.

MrCh4nk, nie mam teraz już czas by pisać do Oxide czy mógłbyś wspomnieć tam też o mnie ? Nick ten sam co tutaj, byłbym bardzo wdzięczny, na prawdę. Nie znam tego Swedena, ale już mam mu ochotę wyjebać xD. Teraz zmienił powód na Obraźliwe zachowanie. - CO WIDZICIE W JEDNEJ WIADOMOŚCI :BROLY COME ON :)"  OBRAŹLIWEGO ? Bo ja tu chyba czegoś nie rozumiem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Powodzenia , jak dostajecie bana to nie ma opcji na unbana , radze stworzyć nowe konto i się w ogóle nie ujawniać .

Opublikowano

@MrCh4nk

Nawet nie wiesz jak takie coś irytuje, przecież oni wiedzą że jest outdated i w żaden sposób nie przyśpieszy to aktualizacji, ale muszą co patcha czytać o "l# outdated" tysiące razy, pomyśl co by się działo gdy by za to nie banowali. To że jest za to perm to inna sprawa, ale jak widać działa.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@MrCh4nk

Nawet nie wiesz jak takie coś irytuje, przecież oni wiedzą że jest outdated i w żaden sposób nie przyśpieszy to aktualizacji, ale muszą co patcha czytać o "l# outdated" tysiące razy, pomyśl co by się działo gdy by za to nie banowali. To że jest za to perm to inna sprawa, ale jak widać działa.

Wiem, liczyłem na max bana na sb, powinni poprostu dodać L# do słów których nie można napisać na czas gdy był outdated.

Opublikowano

troche beka, bo ja pisze L# outdated itp, 0 bana, inni piszą i lecą. :D

udostępniajcie jakieś cracki programów to będziecie tak zwani "not snitch"

giphy.gif

Opublikowano

troche beka, bo ja pisze L# outdated itp, 0 bana, inni piszą i lecą. :D

udostępniajcie jakieś cracki programów to będziecie tak zwani "not snitch"

Jeśli ktoś ma repy zrobione z multikont wtedy leci ban za pisanie na shoutboxie <3

Jeśli nie, możesz pisac na lajcie. 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś ma repy zrobione z multikont wtedy leci ban za pisanie na shoutboxie <3

Nie prawda bo na jedno konto (pierwsze moje konto na nulledzie) na którym wszystko było na legalu i tak dostałem bana bo tak się zachciało temu smrodowi "Sweden" , bez żadnego reasonu :)

Opublikowano

Nie prawda bo na jedno konto (pierwsze moje konto na nulledzie) na którym wszystko było na legalu i tak dostałem bana bo tak się zachciało temu smrodowi "Sweden" , bez żadnego reasonu :)

sweden typowwi usunal vip+ bo missclick i nie oddaje 

Navcio_eune_77_3.png

Opublikowano

Jebac Nulleda. Ta głupia k***a Broly nie umiała scrackować L#, bo iMeh dojebał takie zabezpieczenia, że ten cwel sie osrał gównem, i potem pisał, że zrezygnowali z crackowania, bo on czasu nie ma na to, czy co tam k***a wymyslił xD J**** tą stronkę, z Sweden to k***a, tak samo jak jego matka. Są inne lepsze strony od nulleda, wieksze i z lepszym community i administracją.
Do tej pory pamiętam, jak Sweden se wchodził na forum, i banował pernamentnie dosłownie losowe osoby z shoutboxa bo mu sie nudziło xD

Opublikowano

trzy konta zrobione na multikontach, po 100 repach na kazdym, na jednym 14 i wszystko clear

giphy.gif

Opublikowano

Skoro już ktoś odświeżył

To samo było na MPC jakieś 5 lat temu :)
Dostałem bana na główne konto, i 2x na multikontach na których próbowałem cokolwiek wyjaśnić
Któryś z globalmodów mnie nie lubił
PS. stare konto główne (1400postów) jest odbanowane (chyba w 2012 był mass unban) i mam do niego dostęp :) "Użytkownik od 01 maj 2009"

trzy konta zrobione na multikontach, po 100 repach na kazdym, na jednym 14 i wszystko clear

rep tego co dają VIPy teraz? czy po prostu upvote ?

aż dziwne że to był ban na 1 dzień

Hejo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bo takie tematy są zakazane ;v

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...