Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! W grudniu chce zmienić swój dotychczasowy telefon na jakiś lepszy pod wiele aplikacji lub do dobry gier. ( np. GTA SA ) Najlepiej jakby telefon był na karte ( 50zł msc ) Osobiście myślę nad Sony Xperia Z2. Co sądzicie o tym telefonie? Ma ktoś taki ? Lub podajcie jakieś inne dobre telefony.

ck3iKPN.jpg

Opublikowano

Jak chcesz do gier to najlepszy byłby coś bardziej przyszłościowego mówię o procku 64 bitowym .. 

Dużo sie dowiedziałem... :] Podaj jakaś marke a nie.. I chce zalety i minusy takiego telefonu

ck3iKPN.jpg

Opublikowano

Mówię o wyższej półce dlatego nie podałem informacji.

G4/Z3+/Z4/One M9 najpierw sprawdź czy to osiągalne dla Ciebie

LG nie chce a z tego co wiem Z2 a Z3 maja podobne specyfikacje. Chyba ze czegos nie zobacyzlem ale duzej roznicy nie ma

ck3iKPN.jpg

Opublikowano

Tylko jest mniej przyszłościowy jeżeli chodzi o gry. Zresztą od kiedy Z3+ ma podobną specyfikacje do Z3 i Z2? 

Czy ja wiem? Gry na telefony sie jakos szczegolnie nie rozwijaja, zwlaszcza pod wzgledem wymagan.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@escaperz.lordm zanim procesory 64-bitowe zdobędą przewagę nad 32-bitowymi, to minie jeszcze dużo czasu i na pewno to już nie będzie era Z2, czy Z3+.

PS. Xperia Z3+ ma przewagę nad Z2 nie dlatego, że ma procesor 64-bitowy, tylko dlatego, że ma więcej rdzeni. Jednak pomijając fakt, że to inny przedział cenowy, to Z3+ jest młodsza  o ponad rok i na pewno nie dostanie jej w cenie Z2.

PS2. Mam Xperie Z2 na oficjalnym romie i po root'cie (bez odblokowywania bootloadera (wyszukaj w google)) i wyłączeniu paru aplikacji działa super ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Czekaj, czekaj wlasnie doczytalem, chcesz kupic telefon w grudniu tak? To wroc w grudniu do nas i zapytaj, wiele sie moze zmienic.

Czy ja wiem czy sie zmieni. To tylko 3 miesiace a ceny nie ulegna znacznej zmianie

ck3iKPN.jpg

Opublikowano

Aż tak Ci się śpieszy z kupnem? W grudniu może będziesz mieć inny budżet, wymagania. Jeżeli chcesz coś do grania w GTA:SA to wystarczy Ci właściwie jakiś G2/Nexus 5 a to nie jest duży wydatek w porównaniu z telefonami z 64 bitowym układem. 

lownfast

Opublikowano

Lenovo Vibe Shot?

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Lenovo Vibe Shot?

­

Wydajność będzie podobna do S4 - A405 jest bliżniakiem A320. Poza tym jakość wykonania produktów lenovo jeżeli chodzi o segment laptopy/smartfony/tablety pozostawia wiele do życzenia... 

lownfast

Opublikowano

Narazie mi sie nie spieszy bo dopiero w grudniu chce zmienic. Kwota sie nie zmieni poniewaz telefon chce w abonamencie. Chce rowniez by on dobrze wygladal. I oczywiscie dobrze sie sprawowal.

ck3iKPN.jpg

Opublikowano

Narazie mi sie nie spieszy bo dopiero w grudniu chce zmienic. Kwota sie nie zmieni poniewaz telefon chce w abonamencie. Chce rowniez by on dobrze wygladal. I oczywiscie dobrze sie sprawowal.

Jeżeli chcesz korzystać z abonamentu - to przyjdź do nas w grudniu. Bo oferty u operatorów zmieniają się bardzo szybko, ceny tak samo. 

Jeszcze jedna uwaga - zastanów się dobrze nad abonamentem, bo jeżeli nie wykorzystasz funkcji abonamentu w 100% to lepiej wziąć na raty i kupować pakiety. 

lownfast

Opublikowano

Jeżeli chcesz korzystać z abonamentu - to przyjdź do nas w grudniu. Bo oferty u operatorów zmieniają się bardzo szybko, ceny tak samo. 

Jeszcze jedna uwaga - zastanów się dobrze nad abonamentem, bo jeżeli nie wykorzystasz funkcji abonamentu w 100% to lepiej wziąć na raty i kupować pakiety. 

chodzi mi dokladnie o mix'a w plusie w cenie 50zl msc ;d

ck3iKPN.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...