Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartex015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam dylemat z moim nowy Monitorem który posiada wbudowane głośniki. Monitor to BenQ GL2460HM nie wiem co zrobić aby ten głośnik właczyc komputer go po prostu nie wykrywa. Muszę pobrać jakieś sterowniki? Jakieś pomysły?

Opublikowano

Tylko HDMI albo DVI ma dzwięk bez dodatkowego kable, VGA wymaga kabla audio Jack-Jack albo Chinch-Jack

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To kłócić  się dalej jak z ciebie taki kłótas od kłócenia   ;)    

Ma DVI-D  i po problemie już nie musisz się kłócić kiedy nie masz tak całkiem racji , po części masz rację.

Nie każdy sprzęt to obsługuje a tego specyfikacja monitora nie podaje niestety,  wyjściem jest założenie przejściówki DVI-D na HDMI albo  użycie Dual Link w którym jest dźwięk. Z tym nie ma problemu bo akurat ma DVI-D DL

Głośniki tego  monitora to naprawdę mierność a nie jakość , do słuchania radia się nadają idealnie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To kłócić  się dalej jak z ciebie taki kłótas od kłócenia   ;)    

Ma DVI-D  i po problemie już nie musisz się kłócić kiedy nie masz tak całkiem racji , po części masz rację.

Nie każdy sprzęt to obsługuje a tego specyfikacja monitora nie podaje niestety,  wyjściem jest założenie przejściówki DVI-D na HDMI albo  użycie Dual Link w którym jest dźwięk. Z tym nie ma problemu bo akurat ma DVI-D DL

Głośniki tego  monitora to naprawdę mierność a nie jakość , do słuchania radia się nadają idealnie 

Nawet nie do radia, bo radio to tez jakas muzyka, sam pracuje/gram/slucham muzyki na glosnikach z monitora, wiem jaki to bol, zero basu, nie tylko u mnie tak jest, w tanszych monitorach nie znajdziemy chocby przyzwoitych glosnikow.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...