Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Konto na nulled :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę nie rozumiem twojej wypowiedzi xD

To jest jakaś pato na tym nulled :P za rep for rep(nie jawne w stylu pisze im temat dam rep za rep, mówie o prywatnych umowach między użytkownikami) dają Ci na początku - 50 rep a potem jak robisz awanturę na shoutboxie to Ci perma wstawiają ja tak mam :P

@ krvl

Chodziło mu o to, że jeżeli gość dał Ci rep a potem dostał bana to jego rep się nie liczy chodź teoretycznie masz je na profilu.

Opublikowano

To jest jakaś pato na tym nulled :P za rep for rep(nie jawne w stylu pisze im temat dam rep za rep, mówie o prywatnych umowach między użytkownikami) dają Ci na początku - 50 rep a potem jak robisz awanturę na shoutboxie to Ci perma wstawiają ja tak mam :P

@ krvl

Chodziło mu o to, że jeżeli gość dał Ci rep a potem dostał bana to jego rep się nie liczy chodź teoretycznie masz je na profilu.

Konto, które ma bana, a dało Ci repy zostaną usunięte. Na profilu możesz mieć napisane 10+, lecz nie liczą się tak naprawdę

giphy.gif

Opublikowano

Konto, które ma bana, a dało Ci repy zostaną usunięte. Na profilu możesz mieć napisane 10+, lecz nie liczą się tak naprawdę

No chyba nie ;) Dostałem repy od znajomego a na drugi dzień on dostał bana repy dalej są i normalnie mogę używać ich cracków :) 

rXhaFQC.pngDpdeDX5.png

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...