Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WallHack

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Da mi ktoś link do jakiegoś WH + instrukcję co i jak zrobić by działało ;) Z góry dzięki i pozdrawiam. Może być z triggerem czy z czymś :P I jeśli można prosić by nie zabierało dużo FPSów

Opublikowano

Pograj sobie lepiej w minecrafta dzieciaku bo jesli masz zamiar cheatowac to nie jest to gra dla cb

Dzieciaku powiadasz? Zapraszam na ts "dorosła" osobo ;) + podchodzi to pod komentarz nie na temat tak, więc "dorosła" osobo należy ci się warnik ;)

No to macie jakieś ciekawe cheaty?

PS. Nie wiesz po co to potrzebuje tak, więc proszę Cię o 1. Nie udzielaj się... jak nie masz nic do powiedzenia na temat.

Opublikowano

Chcesz dobre cheaty? = musisz zapłacić 

Jest sporo dobrych płatnych cheatów,

Nie chcesz płacić ? pobierz publika i dostań VACa w trakcie gierki :)

Mi chodzi o jakiś prosty wallhack który nie ciągnie po prostu 90% twoich fpsów ;) Ale nie ma nic ciekawego tak, więc pytam czy wy macie jakieś propozycje albo linki.

Opublikowano

Nie mam zamiaru grać turniejowych ani uproszczonych na czitach bo to psuję grę mi i innym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...