Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się zablokować graczy z nazwa teamu?

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma niczego podobnego, jest jedynie program który blokuje ludzi grających w danych regionach świata. Do wyboru, np. blokujesz Rosje i po sprawie :D

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

No w sumie takie coś by się przydało, bo zawsze jak widzę że ktoś w moim teamie ma tag virtus pro, jp armia czy jakieś inne gówno to od razu mam chęć wyjść bo zawsze jest to jakiś 12 letni idiota, który nie dość ze nie umie grać to i trolluje jak coś mu się powie. Na szczęście spotykam takich mało, bo najwięcej z nich to z silvera wyjść nie umie.

Opublikowano

Wg mnie powinni wprowadzic jakis report za to bo ja np. Mialem w teamie ruska ktory szerzyl komunizm i to tak doslownie awatar mial w postaci czerwonej gwiazdy i w srodku mlotek z motyka a wiadomo to byl symbol komunizmu kiedys i jeszcze do tego obrazal wszystkich i mowil po angielsku ze my polacy mamy po prostu fart ze istniejemy bo nasz teren nalezy do nich noi co zrobic ? Oczywiscie napisalem do supp ale nwm czy cos z tym zrobia

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego.

Problem typowo silverowy.

Jedyne wyjście to wyjść z silvera lub zablokować komunikacje i mieć takiego gościa gdzieś.

A jak słabo gra to wywalić i grać botem.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...