Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 150zł

Swifty#Bajcep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bloody v8 to świetna myszka w dobre cenie. Sam mam i polecam 

Opublikowano

SS Rival, SS Kinzu, Razer Absyss (Z tych wybierz sobie którą chcesz. Myszka ma się tobie podobać a nie nam.)

Ten v8 też by ci wystarczył, ale w kwocie 150zł wolał bym brać kinzu. Dokładasz 50zł i masz SS Rival która ma więcej możliwości.

Opublikowano

Zależy, sam aktualnie posiadam SS Rival i sczerze to nie wiem czy go polecać czy nie.... Gumki po bokach szybko się zdzierają, scroll się psuje jak w każdym rivalu(jak za szybko zesctrollujesz to zescrolluje tez w drugą stronę), ale za to laser i myszka sama w sobie jest ok. Czasami jeszcze sensor odpierdziela dziwne rzeczy, czasami się zakręci myszka etc, ale to rzadko i mało przeszkadza (Nie, to nie przez podkładkę... Podkładka to ss qck) Jak bym był na twoim miejscu to bym dołożył do zowie fk1.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Czy sie rozni rivals od kinzu v3

Przede wszystkim kształtem. Kinzu to mniejsza wersja kany v2/sensei'a . Rival ma kompletnie inny kształt.

Opublikowano

U mnie w rivalu nic się nie dzieje. Scroll skacze i chrobocze normalnie, gumki się trzymają i przyciski się nie zahaczają

Opublikowano

Zależy, sam aktualnie posiadam SS Rival i sczerze to nie wiem czy go polecać czy nie.... Gumki po bokach szybko się zdzierają, scroll się psuje jak w każdym rivalu(jak za szybko zesctrollujesz to zescrolluje tez w drugą stronę), ale za to laser i myszka sama w sobie jest ok. Czasami jeszcze sensor odpierdziela dziwne rzeczy, czasami się zakręci myszka etc, ale to rzadko i mało przeszkadza (Nie, to nie przez podkładkę... Podkładka to ss qck) Jak bym był na twoim miejscu to bym dołożył do zowie fk1.

Czy na pewno mówisz o ss rivals? 

Mam już tą mysz sporo czasu. Gumka się nie zdarła, sensor NIGDY nie zwariował. Scroll działa wyśmienicie, nie ważne jak szybko będę scrollować.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...