Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy system a LoL

Tunderek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim

Mam mały problem mianowicie kilka dni temu robiłem reinstalkę systemu, porobiłem wszystko co było potrzebne do funkcjonowania kompa, i od razu ściągnąłem Ligę, mój problem jest w tym że co chwilkę mi rozłącza się z lolem, i po chwili znów jestem połączony, jak kończy mi się ładowanie to wyskakuje mi że aplikacja przestała działać, ale gra normalnie działa dalej ale po skończeniu nie pokazuje mi statystyk itp

Windows 7, uruchamiam przez lol.launcher.admin.

Moje pytanie to : Czy muszę pobrać jakieś frameworki czy inne bajery aby tak się nie działo, jest to bardzo uciążliwe

Pozdrawiam

Opublikowano

net.framework 4.0/45 (polecam 4.5, najnowsza wersja), spróbuj dodać grę do wyjątków antywirusa, o ile go posiadasz zainstalowanego, dodaj do zapory, coby nie blokowała gry.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zaktualizuj biblioteki, z tego co wiem Frameworki i Directx instalują sie wraz z instalacją gry na początku jeszcze przed ściągnięciem więc z tym nie powinno być problemu ale pewności nigdy nie ma ;).

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...