Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile płacisz?

sorry ale nie chce anty reklamy :)

ps. szukam kogoś kto tworzy serwery dla zabawy, a nie po to by czerpać z niego korzyści finansowe.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

sorry ale nie chce anty reklamy :)

ps. szukam kogoś kto tworzy serwery dla zabawy, a nie po to by czerpać z niego korzyści finansowe.

No to powodzenia, na pewno będziesz miał masę ofert, bo każdy chce zrobić serwer za nic.  :yay:

Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam bo Penero :)

dlaczego? "bo Penero" aha pozderki do gimnazjum.

Proszę nie odpisuj na ten post ponieważ nie masz nic sensownego do napisania.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Od zawsze mnie irytujesz, a teraz mam okazję odrzucić kilkanaście osób za jednym razem przy współpracy z tobą. (rozkmiń teraz mój brak szacunku do ciebie bo potem nie będę podkreślał)

Na początku, ta osoba jest chora umysłowo, psychicznie i na wszelkie możliwe sposoby, w pierwszą rachubę wchodzi jego fanpage (tak ten śmieszny fanpage) w*******a (innego słowa nie da się tu użyć) się z nim dosłownie WSZĘDZIE, wszystkie serwery metinowskie, fanpejdze czy inne są zaspamowane, jak chcesz lajki to sobie je kup a nie żebrzesz wszędzie i jeszcze wołasz później hajs za reklamę.

Druga sprawa jest taka że skaczesz do każdego posiadając gówniane umiejętności, nie potrafisz skleić poprawnie zdania i gubisz się w swoich "argumentach" nazywając każdy serwer gotowcem a w swoim "podaniu" piszesz:

W zasadzie serwer jest bardzo prosty do stworzenia nawet na plikach terenzo

"W zasadzie" każdy debil potrafi opisać serwer oldschool gdzie rutyną jest PVP i nic więcej, ten osobnik szuka jedynie darmowej rangi bo nigdzie go nie chcą. (nie dziwie się)

PS. VPS za 25zł każdy potrafi kupić, ciekawi mnie jak wytrzymacie ataki.

Mam ukończone 18 lat 

Polenizowałbym.  ^^

https://www.youtube.com/watch?v=V7Lcg9SAT5M

W skrócie: nie polecam.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

dlaczego? "bo Penero" aha pozderki do gimnazjum.

Proszę nie odpisuj na ten post ponieważ nie masz nic sensownego do napisania.

Człowieku gdzie nie wejdę na tym forum tam widzę twoje posty zaśmiecające je. 

72934494133870361763.png

71872886216749583105.png

Opublikowano

Od zawsze mnie irytujesz, a teraz mam okazję odrzucić kilkanaście osób za jednym razem przy współpracy z tobą. (rozkmiń teraz mój brak szacunku do ciebie bo potem nie będę podkreślał)

Na początku, ta osoba jest chora umysłowo, psychicznie i na wszelkie możliwe sposoby, w pierwszą rachubę wchodzi jego fanpage (tak ten śmieszny fanpage) w*******a (innego słowa nie da się tu użyć) się z nim dosłownie WSZĘDZIE, wszystkie serwery metinowskie, fanpejdze czy inne są zaspamowane, jak chcesz lajki to sobie je kup a nie żebrzesz wszędzie i jeszcze wołasz później hajs za reklamę.

Druga sprawa jest taka że skaczesz do każdego posiadając gówniane umiejętności, nie potrafisz skleić poprawnie zdania i gubisz się w swoich "argumentach" nazywając każdy serwer gotowcem a w swoim "podaniu" piszesz:

"W zasadzie" każdy debil potrafi opisać serwer oldschool gdzie rutyną jest PVP i nic więcej, ten osobnik szuka jedynie darmowej rangi bo nigdzie go nie chcą. (nie dziwie się)

PS. VPS za 25zł każdy potrafi kupić, ciekawi mnie jak wytrzymacie ataki.

Polenizowałbym. ^^

https://www.youtube.com/watch?v=V7Lcg9SAT5M
W skrócie: nie polecam.
u mnie przynajmniej nie będą rozdawane itemy z navi tak jak to jest na każdym Twoim serwerze.

Robie serwer inny od wszystkich z myślą o osobach które chcą się troche pobawić nie tracąc czasu na exp itd.

Podważasz mój wiek twierdząc że kłamie mówiąc że skończyłem 18, a gdybym pokazał treści Twoich "gróźb" które wypisywałeś do mnie na GG to byłby ubaw dzieciaku :D

hejtu ze spamowaniem na fanpage nie skomentuje bo przecież spam to Twoja specjalność..

Stać mnie na droższego VPS :)

bez odbioru.

@down

co mnie to obchodzi zjebany człowieku idz lepiej pakuj kredki na plastyke jutro do gimby i nie udzielaj się w tym temacie, proszę.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

u mnie przynajmniej nie będą rozdawane itemy z navi tak jak to jest na każdym Twoim serwerze.

Robie serwer inny od wszystkich z myślą o osobach które chcą się troche pobawić nie tracąc czasu na exp itd.

Podważasz mój wiek twierdząc że kłamie mówiąc że skończyłem 18, a gdybym pokazał treści Twoich "gróźb" które wypisywałeś do mnie na GG to byłby ubaw dzieciaku :D

hejtu ze spamowaniem na fanpage nie skomentuje bo przecież spam to Twoja specjalność..

Stać mnie na droższego VPS :)

bez odbioru.

Inny od wszystkich? Ostatnio powstał serwer pvp na VPSie, jakoś nie wypalił. Ale ok, powiedzmy że serwer na terenzo jest inny niż wszystkie xD

Opublikowano

Panowie a może i Panie uważajcie na słowa, nie zmuszajcie mnie do nadania punktów ostrzeżeń. Odnoście się do siebie z szacunkiem, kolejnego ostrzeżenia nie będzie.

Opublikowano

Panowie a może i Panie uważajcie na słowa, nie zmuszajcie mnie do nadania punktów ostrzeżeń. Odnoście się do siebie z szacunkiem, kolejnego ostrzeżenia nie będzie.

Ja do @`Penero nic nie mam, nawet szacunku.

Topic. Nie polecam, osoba nie zna się na niczym.

Opublikowano

Ja do @`Penero nic nie mam, nawet szacunku.

Topic. Nie polecam, osoba nie zna się na niczym.

Szacunku to Ty nie masz do osób grających na serwerze Castios ponieważ rozdajesz eq navi razem z @Crime.

Co ktoś taki jak Ty może wiedzieć o szacunku skoro kradniesz matce pieniądze z portfela.

Znam się na wielu rzeczach ale na plikach serwerowych to w ogóle :c

dlatego szukam kogoś kto się zna

logiczne prawda?

proszę abyś się więcej nie udzielał w tym temacie, a najlepiej w żadnym moim temacie tak samo Ty @Crime.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

pisać na GG w razie czego ponieważ Zjeb Makin zbanował mi konto

Skoro dla ciebie Makin to zjeb to zapomnij o publikowaniu swojej oferty na tym forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...