Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPSami po update

Saroxek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was moi kochani wytłumacze wam mają sytuacje wczoraj o 20 grałem mixa przegrałem przez rusków(w Lemie są zjeby) i wyjebałem steama z kompa o 22 postanowiłem ponownie zainstalować jak mi się zainstalowało wchodzę na mixa i mam po 30 fps na koniec rundy po 60(straszne lagi)  a zawsze miałem 70/100 (wgl nie miałem lagów) i postanowiłem znów zreinstalować cs i nadal to samo przypominam że nie było żadnego update wczoraj wieczorem był przedwczoraj chyba a wczoraj cały dzień cieszyłem się grą na 70/100fps.. Pomocy jakieś sugestie? Pozdrawiam Sarox

Opublikowano

nowy update :] mam to samo, tylko, że ja mam wtedy gdy w kogoś strzelam. Dropy z 140 fps do 15

update nie :) 10h po updacie grałem wszystko luzik a sie wkurwilem zreinstałowałem cs'a i dopiero wtedy :)

Opublikowano

Może do końca aktualizacja ci się nie ściągnęła, dopiero przy reinstalacji cs'a pobrała się cała?

1. Zobacz czy nie masz zbędnych procesów uruchomionych.

2. Ustawienia grafiki w grze, daj na low.

3. Sterowniki karty graficznej zaktualizuj.

4. Może synchronizacja jest włączona?

Przypomnij sobie czy coś robiłeś w tym czasie (aktualizacje, opcje karty graficznej)

Ja zazwyczaj robię przywracanie systemu jak coś mi nie działa :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...