Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Sunwellem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy włączasz wowa przez launchera czy przez zwykł wow.exe, który nie posiada launchera?

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Chyba wiem o co biega wejdz w fodler tego wowa sunwella i kliknij prawym na wow.exe i odznacz opcje "tylko do odczytu"

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

Po pierwsze to nie ten kur** dział, chłopie naucz się czytać PUBLIKACJE!!!!!!!!!!! A moderatorzy widzę śpią, Masz dział serwery prywatne tak trudno przeczytać jakie są działy? Ludzie schodzą na psy..

giphy.gif

Opublikowano

Wybacz, to zwlekanie, ale szukałem informacji w internecie.

1. Włączaj wowa za pomocą Wow.exe

2. Używaj loginu nie e-mailu do logowania.

3. Zmień realmlist

4. "There's also another file where the realmlist can be set, it's the config.wtf file. It can be found in your game installation directory inside the WTF folder. Make sure it's also set properly there." Mam nadzieję, że znasz angielski.

5. Spróbuj odpalić to jako Administrator.

6. Zainstaluj to na innym dysku, ponieważ "You have the game installed to the Program Files folder on a Windows 7 system. Windows 7 does some interesting things to file permissions on anything installed to that folder. Try moving the game to it's default location"

7. No i pytanie pobrałeś z torrentów zainstalowaną wersję, czy sam wszystko patchowales?

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

Dobra skoro jest już w odpowiednim dziale to chętnie pomogę :) Słuchaj najlepszą opcją jest byś pobrał klienta z torrentów bądź innego źródła ale żeby klient był spakowany, żebyś nic nie musiał instalować i wtedy zmienisz realmlist tak jak Ci ekipa sunwella wytłumaczyła na stronie i uruchamiasz jako administrator wow.exe ( a i tak dla pewności kliknij prawym na folder wowa, właściwości i odblokuj )

giphy.gif

Opublikowano

Pobierz całego wowa i zainstaluj patche sam na innym dysku.

giphy.gif

Opublikowano

Wlasnie zainstalowalem Sunwell'a i mialem taki sam blad ;)

Wiec tak wklej caly folder z WoW'em na " C " ( domyslnie ) .

Nastepnie we wszystkich plikach WoW'a odznacz zabezpieczenie przed nadpisaniem ( Chyba tak to sie nazywa )

Jezeli juz to zrobisz uruchom " WoW-x.x.x.x-4.0.0.12911-Downloader " jako Administrator .

Nastepnie zamieniasz jeszcze raz w "realmlist" i cieszysz sie gra ^^

Mam nadzieje ze pomoglem , jezeli bedziesz mial jeszcze jakis problem pisz smialo postaram sie pomoc ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...