Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie serwera bez wiedzy, jak to zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiele osob na forum zadaje zapytanie "jaki serwer chcieli byscie". Ja  jednak borykam sie z innym problemem. Jak go zrobic? Czy majac dobry pomysl na serwer moge znalesc gdzies osobe ktora by go zrobila wedlug moich wskazowek?

u1lc.png
Opublikowano

Umiesz znaleźć tematy jak ludzie pytają"jaki serwer chcieli byscie"to i możesz znaleźć tematy jak go zrobić :) W skrócie Ci to opisze: Jak zarobić serwer? jeśli o to pytasz to znaczy, że nie jesteś w czarnej du*** i możesz zapomnieć na chwilę obecną o robieniu serwera chyba, że hamachi(jak się przyłożysz i masz umiejętności informatyczne)-jak wspomniałem na początku obczaj tematów tone na tym forum i będziesz wiedział:) Szukasz murzynów? możesz napisać temat w dziale technicznym metina lub media opisać co i jak by wyglądało z tym dobrym pomysłem  bo wątpie, żeby znalazł się murzyn, który zrobi wszystko co mu karzesz i jeszcze Ci da zarobić na tym bez wkładu własnego, prócz tego pomysłu na serwer. Teraz jak ktoś robi serwer to doświadczony  technik itd. lub sponsor wykłada kasę, a murzyny robią za niego albo masz skilla albo kase.

Opublikowano

Zrób hamachi wystarczy w google wpisać "Jak zrobić serwer metin2" 

Później zapoznaj sie z plikami, najlepiej to naucz się języków takich jak C++ Python Lua Trzeba też dobrze ogarniać BSD więc tak naprawdę musiałbyś poświęcić dużo czasu na nauke. 

Lub odłóż kasę (Sporo) daj ogłoszenie że zapłacisz za wykonanie takich i takich plików serwerowych i już :D 

😅

Opublikowano

Umiesz znaleźć tematy jak ludzie pytają"jaki serwer chcieli byscie"to i możesz znaleźć tematy jak go zrobić :) W skrócie Ci to opisze: Jak zarobić serwer? jeśli o to pytasz to znaczy, że nie jesteś w czarnej du*** i możesz zapomnieć na chwilę obecną o robieniu serwera chyba, że hamachi(jak się przyłożysz i masz umiejętności informatyczne)-jak wspomniałem na początku obczaj tematów tone na tym forum i będziesz wiedział :) Szukasz murzynów? możesz napisać temat w dziale technicznym metina lub media opisać co i jak by wyglądało z tym dobrym pomysłem  bo wątpie, żeby znalazł się murzyn, który zrobi wszystko co mu karzesz i jeszcze Ci da zarobić na tym bez wkładu własnego, prócz tego pomysłu na serwer. Teraz jak ktoś robi serwer to doświadczony  technik itd. lub sponsor wykłada kasę, a murzyny robią za niego albo masz skilla albo kase.

NIe troche zle mnie zrozumiales. Mam fajny pomysl na serwer i to bylby moj wklad w projekt. Chcialbym zebrac taka ekipe  gdzie mogli bysmy wspolnie go zrobic i podzielic sie kasa

u1lc.png
Opublikowano

rób na hamachi, czytaj poradniki, weź jakieś pliki z mpc ( jest ich naprawdę dużo ) i staraj się na początku np ustawiać drop, zmieniać coś u handlarzy od podstaw. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

rób na hamachi, czytaj poradniki, weź jakieś pliki z mpc ( jest ich naprawdę dużo ) i staraj się na początku np ustawiać drop, zmieniać coś u handlarzy od podstaw. 

Raczej to co zamierzam wprowadzic na serwrze przerasta mozliwosci laika 

u1lc.png
Opublikowano

Raczej to co zamierzam wprowadzic na serwrze przerasta mozliwosci laika 

aby coś wprowadzić trzeba znać podstawy, lajk to wiesz ;) Zacznij się uczyć łatwych rzeczy potem stopniowo przejdź do trudniejszych na pewno zajmie ci to dużo czasu. Ale życze powodzenia 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Bez wiedzy go nie rób.

Ty oczywiście urodziłeś się z różdżką w dupie i wszystko umiałeś od razu.

Witam. Wiele osob na forum zadaje zapytanie "jaki serwer chcieli byscie". Ja  jednak borykam sie z innym problemem. Jak go zrobic? Czy majac dobry pomysl na serwer moge znalesc gdzies osobe ktora by go zrobila wedlug moich wskazowek?

Musisz zainteresować się jak wyglądają obecne pliki, poznać ich działanie i korzystać z poradników.

Opcja znalezienia pazia do roboty jest możliwa tylko wtedy, kiedy jesteś sponsorem servera.

W innym przypadku nikt nie będzie chciał słuchać rozkazów, tylko będzie robił po swojemu.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Bez wiedzy się nie da no kurde stary serio?

Musisz nabyć wiedzę i umiejętności dopiero potem robić to chyba jasne :D

No chyba że wchodzi w grę druga opcja czyli ktoś robi projekt według twoich pomysłów to owszem, nie potrzebujesz żadnej wiedzy bo po co skoro ktoś robi wszystko za ciebie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

NIe troche zle mnie zrozumiales. Mam fajny pomysl na serwer i to bylby moj wklad w projekt. Chcialbym zebrac taka ekipe  gdzie mogli bysmy wspolnie go zrobic i podzielic sie kasa

Pomysł na serwer nie jest przypisany  do Ciebie więc komuś go opiszesz itd. a potem jak udowodnisz, ze to Ty go wymyśliłeś? Jak sam nie zrobisz plików z tym pomysłem i się pod nimi nie podpiszesz imieniem i nazwiskiem/nickiem to możesz potem pocałować klamkę i elo :) Dasz pomysł ktoś zrobi cały serwer, a potem po co ma Cię trzymać i dzielić się kasa jak to technik przemieni  pomysł w rzeczywistość ?!  Będziesz zbędny potem :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...