Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallout: New Vegas - legion atakuje bez wroga publicznego

JFG

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam, otóż aktualnie znajduje się na misji (nie pamiętam nazwy) w której muszę dostać się do fortu legionu i porozmawiać z cezarem, jednakże gdy spotykam byle jakiego legioniste, jestem atakowany. Dodam, że moja reputacja to wróg publiczny, ale podobno wszystkie winy zostały mi przebaczone. Czy ktoś wie co można z tym zrobić, lub jak zrobić backup'a save'a? Za wszelką pomoc będę wdzięczny.

Pozdrawiam,

JFG

Opublikowano

Może zrobiłeś coś nie tak po przebaczeniu? Jeśli wszystko robiłeś dobrze, to możesz wczytać zapis, lub zrobić wszystko komendami. 

Uczeń
Opublikowano

Może zrobiłeś coś nie tak po przebaczeniu? Jeśli wszystko robiłeś dobrze, to możesz wczytać zapis, lub zrobić wszystko komendami. 

Po przebaczeniu natknąłem się na grupę legionistów, która mnie zaatakowała, więc ich zabiłem. Pewnie to jest problemem. Niestety, zapisu sprzed tego nie posiadam, bo robię tylko szybkie zapisy. Jest jakaś możliwość back-up'a save'a, albo jak mógłbym to rozwiązać komendami?

Opublikowano

Nawet bez modów raz na jakiś czas trzeba mieć normalny zapis. Jeśli masz cokolwiek gdzie nie ma w pobliżu żadnego legionisty, to wczytaj ten zapis, i wpisz komendy które postaram się znaleźć. 

Edit

To wpisujesz w konsoli "removereputation 000f43dd 0 8".

Uczeń
Opublikowano

Nawet bez modów raz na jakiś czas trzeba mieć normalny zapis. Jeśli masz cokolwiek gdzie nie ma w pobliżu żadnego legionisty, to wczytaj ten zapis, i wpisz komendy które postaram się znaleźć. 

Edit

To wpisujesz w konsoli "removereputation 000f43dd 0 8".

Dzięki wielkie, nie wiem jak mam dziękować. Słusznie dostałeś tą rangę. ;) Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...