Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złożenie komputera o jak najmniejszych kosztach

Endrju23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Planuję złożenie komputera z moich starych komputerów, gdzie pewne elementy już nie działają. Chciałbym, żeby komputer był mały i służył głównie do internetu, ewentualnie zabaw z linuxem.

Jeśli mały komputer, to myślałem o obudowie - Cooler Master Elite 130, czy znacie jakąś lepszą, oczywiście by była mała i nie za droga.

Jeśli chodzi o podzespoły to procesor, ram, zasilacz i dysk mam, jednak pytanie jaką płytę główną wybrać? Również ważne żeby nie była jakaś super droga.

Czekam również na inne propozycje jeśli chodzi o taki mały komputer, który tak jak wcześniej mówiłem, byłby tylko do internetu, oraz jakiś zabaw, ewentualnie z czasem mógłby zostać rozbudowany.

regular-banner-3.png

Opublikowano

Procesor to Intel pentium, ram ddr3, ale to za bardzo nie ważne, bo to sam sobie mogę dobrać i ewentualnie dokupić, płyty głównej właśnie szukam, dysk to nwm co tu napisać, jednak jest to dysk do podłączenia pod sata, a zasilacz to powiem wam, że nie wiem, ale na zasilanie w płycie głównej nie patrzcie, poradzę sobie raczej z tym.

regular-banner-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...