Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana cen run

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrze. Miło, że nowym graczom będzie łatwiej uzbierać na podstawowe runy.

No brawo, jakby nie mogli zrobić tego wcześniej. Zamiast tego to obniżyli ceny tieru 2, które są aktualnie bardziej opłacalne dla nowych graczy, bo tracimy tylko odrobinę armora/ap/mr/ad a płacimy około 1.3-1.4k za 2pełne strony.  

Huh, nie dogodzisz. Nawet po przecenie cebulka będzie narzekać ;/

giphy.gif

Opublikowano

No brawo, jakby nie mogli zrobić tego wcześniej. Zamiast tego to obniżyli ceny tieru 2, które są aktualnie bardziej opłacalne dla nowych graczy, bo tracimy tylko odrobinę armora/ap/mr/ad a płacimy około 1.3-1.4k za 2pełne strony.  

Generalnie 2 podstawowe strony run powinny być za darmo. Takie typowe pod AD to 9xad, 9xarmor, 9xmr, 3x ad oraz pod AP 9x magicpene, 9x armor, 9xmr, 3xap i takie też powinny być automatycznie podarowane za wbicie 30lvla.

Opublikowano

Generalnie 2 podstawowe strony run powinny być za darmo. Takie typowe pod AD to 9xad, 9xarmor, 9xmr, 3x ad oraz pod AP 9x magicpene, 9x armor, 9xmr, 3xap i takie też powinny być automatycznie podarowane za wbicie 30lvla.

I do tego wszystkie postacie również powinny się znaleźć na koncie, któremu udało się wbić 30 lvl (bo przecież to nie lada wyczyn!). 

--

Spoczko, że obniżka. 

Opublikowano

Ta obniżka jest bardzo dobra, pomoże jak i smurfikom to i nowym, bardzo mi się to podoba, bo nie będę na smurfie musiał się namyślać nad champem, czy też runami, bardzo dobra inicjatywa

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

typowe polaczky XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SKORO JA MAM C*****O TO I NIECH INNI NIE MAJO LEPIEJ XDDDDDDDDDDDDD

@topiccccc

fajna przecena, akurat chcialem zasiadac na smurfeoonhi ale runy drogie jak chuy brawo rito wkoncu cos dobrego

Opublikowano

szkoda, że już kupiłem runy na smurfie, mogliby zwrócić teraz, skoro to zmiana stała

Na co ci smurf skoro masz maina w d5? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@top bardzo dobra zmiana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...