Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje profesjonalnych osób do rozpoczęcia projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie chciałbym aby nie sugerowano sie tym ze jestem 'newbie' na forum.

Jestem już z wami od kilku lat a konto to zostało założone jedynie po to by utworzyć ten temat. (Oczywiście nie dlatego ze jestem jakoś znienawidzony, albo nielubiany - a przynajmniej tak sądze)

Chciałbym rozpocząć tworzenie projektu, serwera metina.

Serwer ma przypominac med/hard który szybko sie nie znudzi. Oferta moja przypomina oferte typowo sponsorską, jednak chciałbym mieć wpływ na decyzje na serwerze i jestem w stanie pomóc wiedzą ( o tym niżęj )

Ja od siebie oferuję:

• +18 lat, (szkoła skończona :) )
  • Wkład finansowy na start projektu, tj. zakup maszyny na której bedziemy pracowac(aby utworzyc projekt),domeny, a finalnie zakup serwera dedykowanego i inwestycja w reklame.
  • Pomoc w edycji source silnika.
  • Pomoc w pisaniu questów.
  • Pomoc przy back-endzie (jeżeli chodzi o strone)
  • Konfiguracja maszyn.
  • Po udanym starcie serwera , drobne wynagrodzenie finansowe (jeżeli komuś nie odpowiada niech po prostu sie nie wypowiada na ten temat - 90% osób nic nie daje nikomu )

Jestem osobą odpowiedzialną oraz osobą, która ma odpowiednią wiedze aby utworzyć projekt sama (od początku do końca), ale osobą która nie ma wystarczająco czasu by zrobić to samemu ( przypominam ze 1 października rozpoczyna sie rok akademicki :) ) .

Na tą chwile poszukuje osoby( to są cechy jednej, tej samej osoby):

• kompetentnej (myślącej)
  • 16+
  • obeznanej w środowisku metina, która grała na serwerach zbliżonych do tego który niebawem powstanie
  • Dodatkowym atutem byłoby gdyby ta osoba mogłaby przyjąć funkcje technika ( miałaby odpowiednią wiedze do tego ) czyli przy serwerze byłaby w stanie zrobić wszystko(m.in napisać poprawnie quest)
  • Znającej środowisko metina (która mogłaby zrekrutować kolejne osoby do projektu)

Osoba której szukam będzie najważniejszą osobą w projekcie (zaraz po mnie), bo będzie razem ze mną kordynować prace całej grupy.

Zapraszam tutaj w temacie, bądź na pw.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardzo fajna oferta, szkoda że 1 post bo jesteś z tego względu osobą która nikt nie zna, no chyba że miałeś konto już wcześniej. Chyba można polecić. powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

• kompetentnej (myślącej) - TAK :) 

• 16+  17 

obeznanej w środowisku metina, która grała na serwerach zbliżonych do tego który niebawem powstanie : oczywiście, że tak mam doczynienia z metintem od 4/5 lat 

Dodatkowym atutem byłoby gdyby ta osoba mogłaby przyjąć funkcje technika ( miałaby odpowiednią wiedze do tego ) czyli przy serwerze byłaby w stanie zrobić :wszystko(m.in napisać poprawnie quest) : Kilka jakiś prostych Questów potrafię napisać :)

Znającej środowisko metina (która mogłaby zrekrutować kolejne osoby do projektu) : Tak myślę, nawet że jak zrobimy projekt mam 100% sponsora / człowieka od forum / mappera 

Chcesz odezwij się GG : 43078265

Opublikowano

Nie potrafię za wiele ale chciałbym jakoś pomóc.

Potrafię: wygrywać moby mapki modele etc.

Zmiana dropu/expo

Naprawa błędów z dt ww dc :)

Jak na technika to za mało ale jakoś mógłbym pomóc ^^

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Witam!

Mam 17 lat.

Mógłbym zajmować się drobnymi sprawami technicznymi (znajomość silników, języka progrowamia, baz danych etc.)

Poza tym mógłbym robić jakieś grafiki 2D

W szczególności jednak chciałbym się zająć dawaniem pomysłów.

Mam ich mnóstwo co do metina :D

Kontakt:

Opublikowano

Witam,
Noszę zacne imię Paweł. Pochodzę z dość małego, lecz interesującego miasteczka. Dlaczego nie piszę według wzoru jak inni ? Ponieważ nie lubię być jak inni, jestem człowiekiem który ceni oryginalność i pomysłowość co często daje mi przewagę nad innymi. Lubię pracować w grupie czyli nie mam problemu z nawiązywaniem nowych znajomości jak i również łatwo się ze mną dogadać. Jestem również osobą, który lubi sobie pożartować lecz gdy trzeba zachowuje się profesjonalnie w zależności do sytuacji w jakiej się znajduję. Dlaczego piszę owe podanie ? Ponieważ chcę stworzyć coś co nie będzie przypominało tych marnych serwerów, które obecnie powstają (nie wszystkie ). Ja osobiście zajmuję się pisaniem questów. Questy pisałem nie tylko do Metin2, ale również do innych gier (więcej na PW) dzięki którym zdobyłem dość sporo doświadczenia które jest potrzebne w dzisiejszych czasach. 

Pozdrawiam Serdecznie.

Opublikowano

Oferta prezentuje się swietnie, myśle że pomimo ilości postów i czasu na forum można Ci zaufać. (chyba domyślam sie kim jesteś) Nie wiem dlaczego w komentarzach piszecie 'mam sponsora' skoro w tej ofercie jest już wszystko zapewnione.

Opublikowano

Medium hard to teraz jest gówno nie serwer.... Bardzo ale to bardzo ciężko zrobić dobry serwer z tym klimatem....... Easy to przyszłość ! przemyślany zabawny easy.... Metin już się każdemu znudził. Nwm co wymyślisz na tym hardzie ale nikt tam dlugo nie zabawi.

Opublikowano

Zapewniam cię że nie znajdziesz takich osób na tym forum, już to pisałem i inni pisali po 100 razy.

Wszystkie takie osoby są już zajęte, mają swoje projekty lub są w trakcie ich tworzenia.

Jak myślisz, dlaczego teraz jest tak mało dobrych projektów? odpowiedź w 2 linijkach wyżej.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Siemanko mam 20 lat. Do metina powróciłem nie dawno kiedys sam stawiałem serwery pomagałem przy pracach ale co do tego aby stanąć na stanowisku technika to według mnie mam za male umiejętności ale zapewnić mogę że staram się to robić najlepiej jak umiem i znam kilka osób które mogły by mi pomóc w jakiś sposób gdybym z jakimś elementem w projekcie problem. Dodatkowo mógłbym taką osobę zwerbować. Nie jestem Bogiem w tych sprawach ale też nie amatorem więc uważam swoje umiejętności na poziomie Zaawansowanym lub średnio Zaawansowanym. Ortografia też jest dobra oraz kultura, czas który mógłbym poświęcać dla prac to 

pon-piąt: 16:30/40-24/2

Sob: 8-01:00 (są wyjątki)*

Niedz: 12-01:00(są wyjątki)*

Jeżeli zachęciłem cię do wybrania mojej osoby napisz na pw podam nr tel. Porozmawiamy o szczegółach i powiem ci w czym są moje mocne i słabe strony przy tworzeniu projektu oraz chciałbym bardziej poznać twoje wymagania aby potem żaden z nas nie był rozczarowany :)  

* Inne godziny dyspozycyjności

Opublikowano

• kompetentnej (myślącej) - Tu Będzie ciężko u mnie

• 16+ - jest skończone już

obeznanej w środowisku metina, która grała na serwerach zbliżonych do tego który niebawem powstanie - gram w metina 12 lat, przeszedłem tą grę już dawno :) dodatkowo grałem na wielu privach

Dodatkowym atutem byłoby gdyby ta osoba mogłaby przyjąć funkcje technika ( miałaby odpowiednią wiedze do tego ) czyli przy serwerze byłaby w stanie zrobić wszystko(m.in napisać poprawnie quest)- mialem serwer hamachi zielakmt2 a tak to nic 

Znającej środowisko metina (która mogłaby zrekrutować kolejne osoby do projektu) - no znam kilka osób kompetentnych, uczciwych, ładnych. 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Medium hard to teraz jest g****o nie serwer.... Bardzo ale to bardzo ciężko zrobić dobry serwer z tym klimatem....... Easy to przyszłość ! przemyślany zabawny easy.... Metin już się każdemu znudził. Nwm co wymyślisz na tym hardzie ale nikt tam dlugo nie zabawi.

Easy w tych czasach to tym bardziej. Ludzie wbijają maxa, EQ na max lvl i kończą grę. Tym bardziej gra jest bez sensu ^^.

@Zielak miszcz xD

tenor.gif

Opublikowano

• kompetentnej (myślącej) - Tu Będzie ciężko u mnie
  • 16+ - jest skończone już
  • obeznanej w środowisku metina, która grała na serwerach zbliżonych do tego który niebawem powstanie - gram w metina 12 lat, przeszedłem tą grę już dawno :) dodatkowo grałem na wielu privach
  • Dodatkowym atutem byłoby gdyby ta osoba mogłaby przyjąć funkcje technika ( miałaby odpowiednią wiedze do tego ) czyli przy serwerze byłaby w stanie zrobić wszystko(m.in napisać poprawnie quest)- mialem serwer hamachi zielakmt2 a tak to nic 
  • Znającej środowisko metina (która mogłaby zrekrutować kolejne osoby do projektu) - no znam kilka osób kompetentnych, uczciwych, ładnych. 

Zielak bystry chłopak polecam go na te stanowisko. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...