Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu lub pluginu na expa z mobów o danej nazwie.

xkapix13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym, aby exp dropił z mobów o danej nazwie, np. z Wielkiego Wilka lvl 20 to żeby dropiło 50 expa i poziomy różne zdobywasz zabijając bossy/moby ..

Żeby zrobić dajmy przykład.. 100 poziomów.. I za 1 pierwszy poziom 40 expa, za drugi 50 itp oraz za moby żeby exp dropił, np 20 expa itp.

Drugi skrypt/plugin to jak wejdziesz w portal i masz 10 lvl to żeby na portal z 20 levelem nie mógł wchodzić 10 lvl, 5 lvl itp.

Trzeci skrypt/plugin to aby gracz z danego miecza o danej nazwie zadawał więcej damage.

A czwarty to jak wejdziesz w portal to potrzebujesz biletu..

Jakiego pluginu mogę użyć na wejście przez portal aby gdzieś indziej tepało.. Wiem, że jest multiverse-portals, ale nwm czy da się nim zrobić.

I ostatni skrypt/plugin Podchodzisz do "questera" i on do Ciebie pisze, np " Witaj wojowniku!" 2 sekundy później "Musisz nam pomóc" itp.. Potem jak wykonasz zadanie dostajesz, np skrzynkę o nazwie "Magiczny Prezent". I możesz u niego wykonać kolejną misję jak wbijesz, np 5 lvl.

Proszę o szybką odpowiedź.

Pomogłem? Daj Like! :D

Z Poważaniem

MatrixPL

Opublikowano

plugin na questera to po prostu quester a wiadomosci wystarczy spolszczyc w konfigu. Co do miecza to wystarczy dowolny miecz sobie zgivowac komenda /give przedmiot gracz ilosc prot:10 name:&2Miecz     i juz. Natomiast co do pluginu na moby z lvlami to napisz do mnie na skype ArganPL i opisz mi co mialoby sie w nim znajdowac to moj programista ci taki plugin napisze i to tanio ;)

Opublikowano

Plugin na questy/zadania: BetonQuest ( tylko musisz go opanować :) ) Quester rozmawia z graczem, ale czeka też na napisanie odpowiedzi. Szczerze polecam!

Opublikowano

Sprawdzę go potem, ale thx za odpowiedzi ;)
Najbardziej potrzebuję, z tymi portalami oraz z expem i lvl.. Za 25 exp lvl up, np.

Z Poważaniem

MatrixPL

Opublikowano

@Edit

Poszukuję pluginu teraz jak wejdę w portal to tylko od wymaganego poziomu, który znajduje się na pasku expa.

Z Poważaniem

MatrixPL

Opublikowano

@ref

Potrzebuję skryptu, że jak wejdziesz w portal to potrzebujesz tabliczkę, np zwaną "Bilet do Ognistej Krainy" i wtedy można wejść jeśli masz taki bilet.

Z Poważaniem

MatrixPL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ref

Potrzebuję skryptu, że jak wejdziesz w portal to od wymaganego poziomu.

jak jest portal z 10 poziomem to 1 lvl tam wejść nie może.

Z Poważaniem

MatrixPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...