Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strata miłości

Mamba111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przebaczanie zdrady jest czystą głupotą; znajdziesz inną lepszą, która nie będzie za przeproszeniem kurwą.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Stara zasada, "miej wy*ebane będzie ci dane". Żadnych esemesów, błagania na klęczkach i innego błaznowania się. Jak nie ta to inna.

Opublikowano

Wyzwiska itd będę ignorować i zgłaszać.

te dwie czynności się wykluczają kolego xp 

ja Ci powiem, że nikt Ci i tak tutaj nie pomoże z tym, no bo to średnio możliwe 

to co robimy, a to co komuś radzimy robić zwykle się nie pokrywa jeśli chodzi o życie osobiste

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie podałeś szczegółów więc nie wiemy jak wyglądała ta "zdrada". Uprawiaj sport, odżywiaj się zdrowo, znajdź jakieś fajne hobby, zrób coś szalonego(z rozwagą), pomyśl że jeżeli życie Cię tak kopnęło i jakoś dajesz radę to musisz być wyjątkowy i zasługujesz na coś więcej  ;_;­

Opublikowano

Nie wracaj do niej mnie tez kobieta zdradzała w metinie -,- glupia suka leciala na moje eq diaxa :/ i sztyle na 165 lv perfy nie ma co sie przejmować znajdziesz lepsza pamietaj najlepsze sa w jinno 

Opublikowano

Zdrada to zdrada jeden c**j.Jak jej wybaczysz to wyjdziesz na frajera no taka prawda,najlepiej dymnij albo chociaż przeliz jej znajoma,albo jakas laske,byle nie posna.I najważniejsze żebyś się nie martwił,bo tylko szlaufy sie puszczają,lepiej wszczesniej niz by ci miała rogi przyprawic po dłuższym stażu.A teraz najpiej idź na k***y to chociaz troche odreagujesz :p

Opublikowano

Czy wybaczyć ? Trudne pytanie, ja bym nie umiał, nie da się spojrzyć na kogoś już tak samo po czymś takim.

Co do tego co masz ze sobą zrobić ? Musisz przetrzymać, w życiu jest tak, że czas na prawdę pomaga, może to być kwestia tygodni, miesięcy a nawet lat, ale w końcu będzie lepiej i później poznasz kogoś ciekawszego i o wiele lepszego. Zakładam, że jesteś jeszcze dość młody, więc wszystko przed Tobą, a takie doświadczenia na prawdę wiele uczą i sprawiają, że stajemy się twardsi w przyszłosci.

Może wyda Ci się to śmieszne w tym momencie, ale gdy już minie najgorsze, będziesz jeszcze zadowolony, że tak się stało, bo ktoś kto zdradził Cie zdradził nie jest wart twojego czasu, bynajmniej według mnie.

Najważniejsze to nie tracić tego czasu, który masz teraz, postaraj się znaleźć jakąś pasję, sport - byłby najlepszy, ale może to być cokolwiek, byle zająć myśli, mi pomógły sporty walki ;)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

"Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki"

Jeżeli jednak myślisz, że może być jak dawniej możesz próbować.

Jeżeli jednak chcesz zapomnieć polecam usunąć wszelakie otaczające Cię rzeczy związane z nią, wszelaki kontakt, zmiana otoczenia też Ci pomoże.

Skoro Cię zdradziła to znaczy, że niezbyt jej na Tobie zależy. Nie łudził bym się z tym, że wszystko będzie miodzio, bo ciężko wybaczyć zdradę. Oczywiście jeszcze zależy od tego jaka to zdrada. Pomyśl jak będziesz z tym żyć i czy będziesz jej jeszcze w stanie zaufać tak jak kiedyś jej ufałeś? czy będzie z Tobą szczera ? Ciężko stwierdzić, bo są naprawdę różne przypadki i to jest sprawa indywidualna. Sam powinieneś ocenić czy jest sens do tego wracać czy nie.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ja ci polecam po prostu zajac sie czyms waznym dla ciebie.

ja jak stracilem kobiete ktora byla dla mnie na prawde wazna. bo mogl bym dla niej zrobic wszystko wtedy.

to pogodzilem sie z tym ze zasluguje na lepsza i zajalem sie silownia czyli treningi dieta i jakos czas leci a nie mam czasu zeby

myslec o tej babie :)

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

te dwie czynności się wykluczają kolego xp 

ja Ci powiem, że nikt Ci i tak tutaj nie pomoże z tym, no bo to średnio możliwe 

to co robimy, a to co komuś radzimy robić zwykle się nie pokrywa jeśli chodzi o życie osobiste

Mówicie, że nigdy nie wybaczylibyście zdrady, a jakbyście kochali mocno jakąs dziewczyne, a ona by bardzo żałowała to byście wybaczyli. 

Zależy jaka to była zdrada, jak się przespała z innym, dała mu dupy to jej podziękuj...

A jak skończyło się na całowaniu, to daj jej szanse jak bardzo żałuje tej decyzji i obieca, że nigdy tego nie zrobi.

"Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki"

Jeżeli jednak myślisz, że może być jak dawniej możesz próbować.

Jeżeli jednak chcesz zapomnieć polecam usunąć wszelakie otaczające Cię rzeczy związane z nią, wszelaki kontakt, zmiana otoczenia też Ci pomoże.

Skoro Cię zdradziła to znaczy, że niezbyt jej na Tobie zależy. Nie łudził bym się z tym, że wszystko będzie miodzio, bo ciężko wybaczyć zdradę. Oczywiście jeszcze zależy od tego jaka to zdrada. Pomyśl jak będziesz z tym żyć i czy będziesz jej jeszcze w stanie zaufać tak jak kiedyś jej ufałeś? czy będzie z Tobą szczera ? Ciężko stwierdzić, bo są naprawdę różne przypadki i to jest sprawa indywidualna. Sam powinieneś ocenić czy jest sens do tego wracać czy nie.

Przecież to przysłowie nie mówi o tym, że nie powinno się np: wracać do kobiety po zdradzie, tylko o tym ze to nigdy nie będą te same okoliczności.

Nigdy nie wejdzie do tej samej rzeki dwa razy, bo rzeka płynie i woda się przemieszcza, nigdy nie wejdziesz do tej samej wody, w której byłeś za pierwszym razem.

Opublikowano

Mówicie, że nigdy nie wybaczylibyście zdrady, a jakbyście kochali mocno jakąs dziewczyne, a ona by bardzo żałowała to byście wybaczyli.

Nie k***a, mogłaby być dziewczyną z moich snów/marzeń, ale nie, k***a, zdrady się po prostu nie wybacza.

@

Pierdol ją, znajdziesz sobie kogoś bardziej wartego uwagi. ;)

Opublikowano

Głupi typ, nawet nie wie na co sukę stać

Trafił na jedną z głupich cip, co uczuciem gra

Pewnie uderzyłby ją w pysk, gdyby znał ten fakt

SUUUUUUUUKI WSZYSTKIE TAAAAAAKIE SAAAME

Opublikowano

Sam przeżyłem zdradę po niemal 3 letnim związku więc wiem co czujesz stary. Nie wracaj do niej, nie wybaczaj, nie możesz tego zrobić. Zajmij się czymś innym. Idź z zaufanymi kumplami na piwo, jak im się zwierzysz to będzie Ci lżej. Jeszcze możesz znaleźć wierną kobietę

Opublikowano

Ja ci polecam po prostu zajac sie czyms waznym dla ciebie.

ja jak stracilem kobiete ktora byla dla mnie na prawde wazna. bo mogl bym dla niej zrobic wszystko wtedy.

to pogodzilem sie z tym ze zasluguje na lepsza i zajalem sie silownia czyli treningi dieta i jakos czas leci a nie mam czasu zeby

myslec o tej babie :)

podbijam, zajmij się sobą teraz 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po 4 latach Cie zdradziła. 4 lata chodziliście ze sobą, byliście w związku, a po 4 latach Cię z kimś innym zdradziła.

Znajdź kogoś innego.

Wszyscy Ci wyżej mówimy, nie wracaj do niej (do takiej co Cię zdradziła po 4 latach związku), bo jak wrócisz to pewnego dnia zdradzi Cię z 2gim facetem, innego dnia z 3cim. I tak dalej.

I tak to będzie się ciągało w kółko nadzieja, aż pewnego dnia się nie załamiesz z tego wszystkiego i np. nie podetniesz sobie żyły, czy tam gardła lub czegoś innego.

Stary, nie przejmuj się.

A jak się dowiedziałeś o tej zdradzie? Widziałeś tą zdradę? Czy ona Ci o tym wprost powiedziała?

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

No co ty mordo... Weź sobię wyobraź jak bierzę do ust  i chyba znasz już odpowiedź

Nie łam go, jeszcze się chłopak załamie. Po 4 latach takie coś stracić. :)

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Zależy jaka to była zdrada, jak się przespała z innym, dała mu dupy to jej podziękuj...

A jak skończyło się na całowaniu, to daj jej szanse jak bardzo żałuje tej decyzji i obieca, że nigdy tego nie zrobi.

Przecież to przysłowie nie mówi o tym, że nie powinno się np: wracać do kobiety po zdradzie, tylko o tym ze to nigdy nie będą te same okoliczności.

Nigdy nie wejdzie do tej samej rzeki dwa razy, bo rzeka płynie i woda się przemieszcza, nigdy nie wejdziesz do tej samej wody, w której byłeś za pierwszym razem.

Wiem o co ci chodzi, ale i tak to da się przełamać ja bym tego nie wybaczył.

Nie radzę naprawdę bo później zamieni się to w obsesje zazdrości ona będzie chciała gdzieś wyjść i zapyta lub nie o to czy by mogła iść np. na koncert czy coś, a ty przed oczami będziesz miał to, że ona cię tam zdradza...

Tylko pamiętaj, że tego typa nie masz za co obwiniać bo to tylko i wyłącznie jej wina bo to ona uległa temu typowi.

Trzymaj się stary i zajmij się czymś, najlepiej siłownia lub jakieś zorganizowane samokształcenie, gdzie poznasz wartościowych ludzi, na których się nie zawiedziesz.

Opublikowano

Nie powinieneś jej wybaczać, ale staraj się zawsze myslec o tych pozytywnych aspektach waszego związku, wtedy jest łatwiej po prostu nie nienawidzić i sie nie smucic. :)

Opublikowano

Ja to Ci powiem, że tego kwiatu to pół światu. Miłość to stan przejściowy. Najważniejsze, to żebyś się z nią w absolutnie żaden sposób nie kontaktował, bo tylko pogłębisz rany, a odpiekanie starego kotleta serio na dobre Ci nie wyjdzie. 
Jak sobie poradzić? Rób wszystko, żeby nie myśleć o głupotach. Wiesz - książki, muzyka na full, aktywność fizyczna. Piszesz, że mieszkasz na kompletnym odludziu, więc pewnie masz lasy gdzieś w pobliżu - rowerowa wycieczka wśród drzew to naprawdę świetna sprawa. 

Po prostu postaraj się o tym zapomnieć i nie żyw urazy, bo Cię to pochłonie. 

Było minęło, o. Nie daj się ranić. 

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...