Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moda gimbusek

gothic654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alfons oznacza swoją dziwkę, obroża zależy od rangi. 

/A tak naprawdę to jest koronka bodajże gotycka tzw. 'choker', pewnie w jakimś nowszym filmie lub gwiazda miała i jest hype na to.

Opublikowano

Alfons oznacza swoją dziwkę, obroża zależy od rangi. 

/A tak naprawdę to jest koronka bodajże gotycka tzw. 'choker', pewnie w jakimś nowszym filmie lub gwiazda miała i jest hype na to.

Dobra o to mi chodziło.

Myślałem, że one mają większy sens i coś oznaczają, lecz jednak laski są teraz puste, że takie coś noszą XDD

­

Opublikowano

Może lubią tak chodzić? :P Co do obroży, pasków itp. - mi się np. podoba kiedy dziewczyna nosi coś takiego. Ogólnie jak laska ubiera się na rock'owo, jest metalem czy pod styl gotycki. Przykład: http://s01-pl.vinted.net/images/item_photos/271/678/30876172.jpg?1428750488 ,,Chocker" (Oczywiście Ja bym w czymś takim nie łaził)  

edit. Lepiej coś takiego niż typowa blachara xD

­

Opublikowano

To jest obroża, doczepiasz smycz i wyprowadzasz psa (su*ę) na spacer. xD

Albo takiego @Crime. ;)

Opublikowano

Czy tylko mi to słowo przypomina angielski odpowiednik dziwki (hooker)?

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Chokery są spoko, zależy od człowieka, to że żyjesz w swoim marnym świecie wyimaginowanym na jp cs etc. to już Twoja sprawka, słaby temat jak Ty, zabij się.

jpg jakby ktoś nie kumał o co chodzi.

il_570xN.743644483_awmy.jpg

To jest obroża, doczepiasz smycz i wyprowadzasz psa (su*ę) na spacer. xD

Tak samo jak ciebie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Czy tylko mi to słowo przypomina angielski odpowiednik dziwki (hooker)?

Pszypadeg? Nie Sondze. :makka:

Tak samo jak ciebie.

Pisz mi jeszcze, dzieciaku. :makka:

Opublikowano

Chokery są spoko, zależy od człowieka, to że żyjesz w swoim marnym świecie wyimaginowanym na jp cs etc. to już Twoja sprawka, słaby temat jak Ty, zabij się.

jpg jakby ktoś nie kumał o co chodzi.

il_570xN.743644483_awmy.jpg

Tak samo jak ciebie.

Jest postępowy, lecz już lepiej jakiś ładny tatuaż sobie tutaj jebnąć niż chodzić z obroża jak pies #pls

To brzydko u dziewczyny wygląda, bo znam parę ładnych i jak to nosiły to nie mogłem, że śmiechu wyglądać, bo jak szły z daleka i tylko taki czarny spięty pasek było widać to normalnie jak idiotki wyglądały ; ;

To tak wsiosko wygląda, że pls ;x

­

Opublikowano

tylko z jednym mi się kojarzy

I+m+not+like+other+girls+starter+pack_12

Ogólnie śmiesznie to wygląda i będąc laską w życiu bym czegoś takiego nie założył no ale ok, jakoś specjalnie mnie nie obchodzi co kto nosi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...