Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY internet plus mi się psuje !

NarutoManiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Od kilku już dni mam nowy internet z plusa (nie wiem jaki pakiet coś ok 30gb)

1 dzień wszystko fajnie odpalam routera ( dostałem routera od plusa huawei) śmigam po necie wszystko cacy wchodzę na steam, aktualizuje kilka gier i pykam 2 rundki w cs'a WSZYSTKO OK !

2 dzień odpalam wi-fi w laptopie, odpalam neta ( strona startowa google.pl JEST OK ! ) włączam youtube (OK!) włączam jakiś tam filmik i czekam czekam czekam czekam i nic... dobra myśle se później se obejrze. Odpalam steam.. czekam czekam czekam I NIC ! internet mam wszystkie kreski nwm o co chodzi. Dobra odpalam steam na starym wi-fi potem odpalam wi-fi z plusa i chcę zaaktualizować grę i nic się nie dzieje ... nic się nie pobiera żadna strona sklepu nie działa tak jak bym był w trybie offline A MAM WI-FI WSZYSTKIE KRESKI.

Nie wiem o co chodzi internet z plusa miał być nielimitowany i nie zwalniac przez 1 dzień się spisał... 1-1.2Mb/s szybkości w porównaniu do mojego starego neta to baaaaaardzo dużo ( szybkość mojego starego neta 50-40Kb/s...)

Nie wiem co się stało czy wykorzystałem ten nielimitowany internet czy coś mam zwalonego z laptopem NWM

Może to przez to, że grzebałem w konfiguracji karty graficznej? NWM

PROSZĘ O POMOC I TO SZYBKO NIE WYTRZYMAM DŁUŻEJ CZEKAM 4DNI JAK NIE UDA MI SIĘ TEGO NAPRAWIĆ POWIESZĘ SIĘ NA SZNURUWKACH !!

Ps. w telefonie internet szybko śmiga nawet jak na laptopie jest i nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...