Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję porady w sprawie karty i słuchawek

Ferdek79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie z kategorii audio, a mianowicie słuchawki ( + ew, karta dźwiękowa). Na ten moment posiadam Siberie V2 Na'Vi Edition, ale już po 2? latach użytkowania "spaliła" się lewa słuchawka, czyli raz działa, a raz nie działa. Tutaj znajduje się pytanie numer 1. Co najlepiej wybrać do hmm, myślę, że 300 złotych, podziękuje też za Creative fatality, mam uszy jakbym był helikopterem, a tam są małe muszle xD. Zastanawiałem się nad HyperX Cloud oraz Logitech G430, ale jestem otwarty na dużo innych propozycji. I tutaj zradza się pytanie numer 2, a mianowicie, czy opłaca się do tego dokupywać kartę dźwiękową, i jeśli tak, to jaką tak do 150zł. Z góry dzięki, pozdro.

Opublikowano

Hyperx Cloud to rebrandowane Takstary Pro80 więc to prawidziwy sprzęcioch. Grają lekką V, są dosyć wygodne(zależy też od głowy). Do 150zł nic lepszego niż Xonara nie dostaniesz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jaka masz plyte glowa? Czy tam cos innego, napisz do czego bedziesz je podlaczal (jak np do lapka to daj jego model itp) Jednak xonar jest i tak lepszy od wiekszosci zintegrowanych dzwiekowek, tylko miedzy jednymi jest wieksza roznica miedzy drugimi mniejsza. Jak masz laptopa to troche komplikuje sprawe karty dzwiekowej

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Posiadam PC, nie laptopa, płyta główna to MSI tylko nie podam modelu,na ten moment zasilacz od kompa jest na reklamacji i nie mam jak włączyć, aczkolwiek podpięte do niego są takie podzespoły jak MSI GTX 660, i5 3,4 Hz ( albo coś w tym stylu) 8 GB ramu i wszystko pięknie smiga

Opublikowano

Qpad 85/90 /hyperx cloud. Qpady mają lepszy mikrofon(porównując jakość dźwięku u pashy i u kubikcs'a). I do tego urzywana prodigy hd2.

Spróbuj też naprawić kabel w siberiach i kupić karte za 500zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...