Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek a gry

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż wczoraj spadłem z rangi. I jak to się liczy? Ile bym musiał wygrać by znów dojść do wyższej? Uprzedzam, ze jedną juz wygrałem z dobrymi statami i 5 mvp

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ranga lubi wracać po 1-2 winach :v

Przynajmniej u mnie. Raz spadłem z dmg to wbiłem go po 1 wygranej.

Raz spadłem z mg2 do mg1 i wbiłem po 2 winach.

Chyba grałem wtedy tak na 2-3 miejsce około (nie pamiętam już xD)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Statystyki ? Bardziej widać kiedy będziesz miał awans jeśli grasz z wyższymi rangami albo kiedy jesteś przy spadku to grasz z słabymi.  Prawda jest taka, że range częściej wbijał mając np. 2 przegrane a potem po wygranej miasz awans niż mając z 7-8 gier wygranych pod rząd i wtedy nic. Statystyki mi się to wydaję, że mają większy udział przy spadku, jeśli masz staty na minusie, a w reszcie gier możesz mieć na równo albo lekko na plus i awansujesz też bez problemu. Również jest tak, że jeśli już wbijesz jakaś rangę i z niej spadniesz, to będzie Ci do niej łatwiej wrócić jak ją miałbyś wbić za 1szym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...