Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon 1300/1400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam telefonu w cenie najlepiej do 1300/1400zł. 

Patrzyłem już na telefon s5 ale w cenie do 1400 widziałem tylko z innych krajów i nie wiem czy to się wgl opłaca itd. Jaki polecicie mi telefon w tej cenie? Chciałbym aby był szybki, posiadał dobry aparat i był dosyć duży, ok. 5.0'' 

Najbardziej spodobał mi się s5, ewentualnie wezmę s4 chociaż wolałbym tego s5, lepszy procesor i aparat m.in... S5 Neo odpada, słabszy jest i z tego co widziałem jest w przedziale cenowym s5. 

Opłaca się zamawiać telefony zza granicy? Pisało, że ponad 100 osób kupiło ale proszę o waszą opinię. 

xD

Opublikowano

Uzasadnisz dlaczego się nie opłaca? Z tego co widziałem to jednak s5 jest lepszy od nich. 

LG G2? G3 też jest w tej cenie 

xD

Opublikowano

Uzasadnisz dlaczego się nie opłaca? Z tego co widziałem to jednak s5 jest lepszy od nich. 

LG G2? G3 też jest w tej cenie 

ale jest nieopłacalny pod względem cena/wydajność. Każdy samsung ma zawyżoną cenę o 200/300 PLN.

G2 mimo że jest starszy, to jest też lepszy. G3 ma wysoką rozdzielczość i podobne podzespoły to niezbyt dobrze współgra a G2 ma FHD (czyli perfekt) i podobne podzespoły. Prawie takie same. 

lownfast

Opublikowano

Czyli lg wypuścił flagowca gorszego od poprzednika? Nie wiem, bardziej widzi mi się jednak g3 a jako, że g2 kosztuje 50zł mniej.. Coś źle rozumiem czy o co tutaj chodzi? Do tego przy g2 nie mam karty pamięci a to będzie mi potrzebne :/ A jakiś inny telefon? Coś godnego polecenia? 

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...