Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czit na natychmiastowe przeladowanie

perfer1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie coś nie ma prawa istnieć, podobnie jak zwiększanie prędkości czołgu, nieśmiertelność itd.

Kolega Cię kłamie.

Opublikowano

informacje ktore decyduja o predkosci, przeladowaniu dziala etc przechodza przez serwer wota i nieda sie tego zmienic chyba ze jest hakerem i wlamie sie na serwer wota ( w co szczeze watpie)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest Tundra - wyłącza wszystkie drzewa na mapie, są indicatory dział przeciwnika, auto aimy, indicatory z czasem przeladowania przeciwnika, i jakies tam inne smieci 

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

ale jak ten drugi mod zainstalowac? i co ten 1 mod daje?

Tak jak każdy mod do WoT'a. Ten 1. pokazuje za ile przeciwnik przeładuje.

Opublikowano

a jak ten 2 zainstalowac?

bo mi nie dziala wgl. :D autoaim dziala ale to juz nie, chyba ze jest jakis przycisk na uzycie

res_mods -> 9.10 -> i tutaj wrzucasz pliki i je podmieniasz.

Opublikowano

Takie coś nie ma prawa istnieć, podobnie jak zwiększanie prędkości czołgu, nieśmiertelność itd.

Kolega Cię kłamie.

Teoretycznie istnieje takie coś w wocie :P Generalnie chodzi o ''czerwoną kropkę" jak ona jest i masz mega laga że musisz resetować wota to wtedy na przeładowanym dziale możesz strzelać chyba co 1,2 sek nawet mając przeładowanie 20 sec :P Wiadomo że nic to nie daję poza dymem z lufki ale pasuje do tematu :)

A tak swoją drogą jak jesteśmy przy temacie ''czity wot'' to chyba najlepszym haxem by był no-recoil 

signature.png

Opublikowano

norecoil w wocie jest niemozliwy jeszcze bardziej niz to natychmiastowe przeladowywanie :D
polega to na tym, ze pociski leca idealnie w wycelowane miejsce a nie gdzies w bok xD

Opublikowano

no to dajcie mi jakies czity które ułatwiają gre (nie chodzi mi o te gowno ze pokazuje ile zostaje do przeladowania przeciwnika itp. )

google nie boli

my nie Twoi podwładni

poszukaj poradniki na forum ze starszych wersji gry i poszukaj najnowszych wersji tych "cheatów" albo na blogspotach je pobieraj :) w PL jest jedno takie fajne miejsce ktore znajdziesz od razu po wyszukaniu w google...

Opublikowano

Czego pragniesz? Mam co popadnie co w rączki wpadnie, od autoaimów do pokazywania czy trafiłeś w niewidzialnego. 

Niespodzianka

<

Opublikowano

najpierw to może ty się naucz grać, taka rada.

bo te wszystkie aimy itp Cię tego nie nauczą i będą Ci mody przeszkadzać w graniu, bo się na grze skupiać nie będziesz ;)

Ja mody odkryłem dopiero jak miałem chyba z 10k bitew. 

A żeby warna nie było to stronka eazy2win chyba ma mody. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A ja p******e wasze warny 

I takie tematy powinny być zamykane

"MACIE ROBIĆ TO CO JA CHCE BO PAROBASY ROBICIE TO DLA PLUSUF OMG111!!!!"

K***a na prawde odrobina pomyślunku i można wszystko znaleźć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...