Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free MMO Patcher by AyagrafDesign (PSD File)

Ayume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|

|

RlR2o0T.jpg

qm0MAaD.jpg

Download:
http://www30.zippyshare.com/v/FrKfmBZF/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/ec5f5514419ffc82dff0a84f7e2a036cade517701e3cefd9ca1e40ef60e0b8de/analysis/1442413799/

_________________________________________________________________________________________________

Życzę dobrego użytkowania, gdyby komuś się spodobała moja praca.

W razie pytań lub problemów zapraszam na PW.

Poniżej download do pasującej stylistycznie prezentacji serwera:

ZFBjK2y.jpg

­

igNMhIy.png

Opublikowano

@Kagura

Bardzo ładnie się prezentuje, nie ma do czego się doczepić.. Kolory bardzo dobrze dobrane, czcionka również.

Bardzo duży plus, że dopasowałaś graficznie i kolorystycznie do grafiki prezentacji ostatnio udostępnionej przez Ciebie.

Opublikowano

Bardzo swietna grafika argumentując do tego jeszcze styl mmo moim zdaniem przydalo by sie jeszcze cos zwiozane z metinem ale streszczajac sie to naprawdę swietna praca ;)

Opublikowano

Bardzo swietna grafika argumentując do tego jeszcze styl mmo moim zdaniem przydalo by sie jeszcze cos zwiozane z metinem ale streszczajac sie to naprawdę swietna praca ;)

Jak ktoś chce jakiś spixelizowany render Metin2 made in google, który powtarza się w co drugiej grafice na potrzeby serwera, to niech sobie wstawi sam.   :)

­

igNMhIy.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ładne. Podoba mi się kolorystyka. Mroczne barwy Japonii. I ornamenty. Wszystko bardzo ładnie się komponuje i w całości wygląda naprawdę dobrze.

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...