Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć bana na ts3

toffik145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem się zapytać jak mogę ominąć bana na ts3 którego dostałem dosłownie za nic ponieważ nie było mnie nawet przy komputerze. Ban jest premamentny, zmiana ip nie pomaga. Proszę o pomoc

Opublikowano

Zdarza się, że po zmianie IP nadal posiadasz bana. Najlepiej po otrzymaniu tego typu kary trzeba wykonać reinstalacje programu TeamSpeak po czym zmienić IP, bądź tak jak napisał MrMati uruchomić VPN.

Opublikowano

Zdarza się, że po zmianie IP nadal posiadasz bana. Najlepiej po otrzymaniu tego typu kary trzeba wykonać reinstalacje programu TeamSpeak po czym zmienić IP, bądź tak jak napisał MrMati uruchomić VPN.

Ale gadasz głupoty ... Nie trzeba robić żadnej reinstalacji ,wystarczy usunąć rejestr tak jak podał Jin w poradniku .

Opublikowano

Ale gadasz głupoty ... Nie trzeba robić żadnej reinstalacji ,wystarczy usunąć rejestr tak jak podał Jin w poradniku .

nie rejestr, a edytować konkretny wpis odpowiedzialne a id klienta 

blokada działa na ip, id klienta i uid z profilu 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@luki3507

Radzę czasem przeglądać pliki w folderze TeamSpeak'a. Każda aktualizacja wprowadzona na rynek przez support ma wpływ na problem podany w temacie. Poza tym, nie sztuką jest kierować się wyłącznie poradnikiem tylko swoim doświadczeniem.

Sprawdziłem na 3 komputerach o różnych parametrach sposób omijania, lecz w jednym przypadku dopiero po reinstalacji można było wejść na serwer (oczywiście na VPN).

Opublikowano

@toffik145

Zapewne, drugi komputer korzystał z innego źródła internetu (inny ruter bądź switch) co pozwoiło Ci wejść na serwer. Bany nakładane na serwerze obejmują identyfikator oraz adres IP, dlatego bez problemu wszedłeś pod tym samym nickiem.

VPN jest to z ang. Virtual Private Network czyli Virtualna Prywatna Sieć (Prywatna Sieć Virtualna) która pozwala Ci nadać inny adres IP twojemu "Internetowi" niż oferuje dostawca. Na rynku tego typu programu (oprogramowania) jest mnóstwo, więc wystarczy poszukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...