Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut: Działanie bonusu Szansa na podwójną ilość yang

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym wam zaprezentować w tym wideo poradniku działanie bonusu: Szansa na podwójną ilość yang na Metin2 pl.

Maksymalna wartość tego bonusu jaką możemy osiągnąć na globalnym metinie to 70,1% lub 71,1% w zależności od zwierzaka.

Bonus ten osiąga wartość 20% w tarczy, naszyjniku oraz butach.

Dodatkowe informacje: na filmiku wykorzystałem trzecią rękę w razie wątpliwości :)

Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym wam zaprezentować w tym wideo poradniku działanie bonusu: Szansa na podwójną ilość yang na Metin2 pl.

Maksymalna wartość tego bonusu jaką możemy osiągnąć na globalnym metinie to 70,1% lub 71,1% w zależności od zwierzaka.

Bonus ten osiąga wartość 20% w tarczy, naszyjniku oraz butach.

Dodatkowe informacje: na filmiku wykorzystałem trzecią rękę w razie wątpliwości :)

elegancko jak dla mnie, ale wiecej luzuj na filmach bo slychac, ze troche spiety jestes ;)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

elegancko jak dla mnie, ale wiecej luzuj na filmach bo slychac, ze troche spiety jestes ;)

Dzięki to dopiero mój drugi filmik :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie, że wyjaśniłeś jak działa. Dodaj działanie bonusu na podwójną ilość przedmiotów 

Sprawdzałem ten bonus wiele razy na metinach, potworach i bossach, niestety różnicy jakoś nie odczułem w dropie :/ wydaje mi się że nie działa. Odpowiedzią na jego nieaktywność jest bonus na yangi dla przykładu 20% na yangi w zupełności wystarczyło żeby potwierdzić jego działanie, natomiast 20%-40% na podwójną ilość przedmiotów nie zmieniało niczego, możliwe, że jest błąd w tłumaczeniu tego bonusu być może zamiast 20% jest tylko 2%, ale z mojego punktu doświadczenia ten bonus nie działa. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...