Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybko potrzebny laptop

DrPeppo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Potrzebuję laptopa na studia, lecz jestem również graczem i potrzebuję laptopa do grania, nie gram jednak w wymagające produkcje, potrzebuję laptopa głównie do gier pokroju Day Z, Smite , Cs:GO, Ark : Survival itd. Po 1 pytanie - czy na tych laptopach możliwa jest gra na maksymalnych wymaganiach jednocześnie z przyzwoitymi fpsami w podane gry? Po 2 czy znacie może jakieś inne, lepsze oferty +/- 100 zł, bez systemu operacyjnego? Po 3, który z tych laptopów jest lepszy ( nie patrzę w tym wypadku na pojemność dysku, gdyż 500 gb jest dla mnie zupełnie wystarczające ) . Jeszcze sprawa głośników wbudowanych w laptop, jeżeli posiadacie taką wiedzę, to który z tych laptopów ma je lepsze ? Linki podaję poniżej.

http://www.x-kom.pl/p/215204-notebook-laptop-15-6-asus-r556ln-xo046-i5-4210u-4gb-1tb-dvd-gt840.html

http://www.x-kom.pl/p/242892-notebook-laptop-15-6-acer-e5-571g-i5-5200u-4gb-500-gf840m-czarny.html

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Oczywiście, że nr 2 co do tego, czy starczy można kupić taki sam laptop jak i komputer tylko inne ceny.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Potrzebuję niestety laptopa, chociaż zawsze byłem zwolennikiem stacjonarnych ( mój obecny ma 9 lat i dalej śmiga [ no może śmiganiem bym tego nie nazwał :P ] ). Czyli zamawiać Acera? I jak się ma dźwięk w obu? I czy na pewno są to dobre wybory za tą cenę? Muszę dzisiaj niestety zamówić więc sorki , że tak się narzucam.

http://www.morele.net/laptop-lenovo-z50-70-59443260-740711/

znalazłem jeszcze taką ofertę

z tego co widzę jest tu dysk hybrydowy, a to chyba spory plus

Opublikowano

Acer wydaje się być najlepszy za bardzo się nie różnią :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tak zawsze coś daje :P

y8HqE13.png                             

Opublikowano

skoro do gier to na pewno nie polecam niskonapięciowych procków, bo po prostu tracisz na wydajności. poszukaj procka z koncowką M lub najlepiej H dla lepszej wydajnosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...