Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosting smurfing co o tym sądzicie

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boosting dla mnie to totalny s**t bo silver wyleci do mge i nie bedzie umiał grać spadnie do silvera i znów potrzebuje boosta. Jedynie fajnie mają ci którzy biorą hajs za boosta. Co do smurfa to jeżeli nie mówimy o smurfującym silverze to nie mam nic przeciwko ale jeśli to jest lem global to gra staje się bezsensu

Opublikowano

Nie lubię i tego i tego. Boosting to pójście na łatwiznę. Co z tego że kolega co ma LEMa wyciągnie biednego silvera 1 do Guardianów? Nic. Nie poradzi sobie tam i tak spadnie. Osobiście na początku dostałem SIlver master elite( i ciągle mam bo dopiero co to wbiłem) i wolę grać sam, ćwiczyć i podszkolić się aby dojść dalej. Wiadomo, większa satysfakcja :)  A smurfów nie lubię w ogóle. Nie ważne czy jest u mnie czy u przeciwnika. Jak jest u mnie to nie czuję że w ogóle mogę coś zrobić bo on zabija wszystkich, a jak jest u wrogów to za każdym razem wszyscy ode mnie dostają heady i to jest koniec. Psuje to tylko grę.

Opublikowano

Nie mam nic do boosterow($ sie zgadza a boostowany silver w mg=kick) co do smurfow to zalezy tym wyzsza ranga tym mniej, w mg2 jakos rzadko trafiam swojego czasu na smurfy predzej wczesniej jak bylem jeszcze w goldzie

Opublikowano

Smurfing? Fajna zabawa na silverach :v

Boosting to jest raczej wyjście dla osób, które nie mają z kim grać i nie mogą wyjść, bo c*****y team.

Silver to nie global nawet jak coś ogarnia to i tak nie wycerruje gry.

Ale jeżeli boostuje się dla rangi, bo szpan itp to jego sprawa. Spadnie i tyle, a hajs się zgadza :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Boostowanie fajna sprawa,mam najwyższą range w szkole i bawi mnie jak te gimbusy przychodzą z hajsem rodziców żebym im pomógł kałacha wbić XDDDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Boostowane gówno zawsze będzie gównem.

Co do smurfowania to fajna zabawa, gorzej jeśli ty trafisz na smurfa w enemy. Pod warunkiem że to smurf a nie odpalone ścierwo.

Opublikowano

Boostowanie to też fajna zabawa, bo możesz sobie zarobić na idiotach którzy zazwyczaj spadna z tej rangi która im wbiłes i poproszą Cie o kolejnego :D Imo smurfowanie to jest jedynie dla ludzi, którzy nie ogarniaja na swoich rangach i wolą sobie pograć na słabszych, no chyba że to twoje konto i chcesz wbić jakaś rangę, a nie po to żeby się "pobawić".

Opublikowano

Nie lubię i tego i tego. Boosting to pójście na łatwiznę. Co z tego że kolega co ma LEMa wyciągnie biednego silvera 1 do Guardianów? Nic. Nie poradzi sobie tam i tak spadnie. Osobiście na początku dostałem SIlver master elite( i ciągle mam bo dopiero co to wbiłem) i wolę grać sam, ćwiczyć i podszkolić się aby dojść dalej. Wiadomo, większa satysfakcja :)  A smurfów nie lubię w ogóle. Nie ważne czy jest u mnie czy u przeciwnika. Jak jest u mnie to nie czuję że w ogóle mogę coś zrobić bo on zabija wszystkich, a jak jest u wrogów to za każdym razem wszyscy ode mnie dostają heady i to jest koniec. Psuje to tylko grę.

Spadnie? Kto powiedział, że ten ktoś będzie grał? Może gdy nie będą mieli siły na dalszy boosting to obie strony nie grają, aż ten "boostujący" nie wbije mu globala.

Również.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Boosting dla mnie to totalny s**t bo silver wyleci do mge i nie bedzie umiał grać spadnie do silvera"

Wystarczylo tyle przeczytać zeby stwierdzić ze masz kalaszka i placzesz bo dalo ci jakiegos typa co slabo gral  -.- jesli to prawda to miej   żal sam do siebie ze nie masz z kim grac to musisz z randomami ;>.

Nic nie mam przeciwko smurfom ba ciesze sie ze takie osoby bostuja kolesi do LEma Lemow potem sa takie izi gierki 16/0 i placz w 15 rundzie ze ktos jest odpalony xD.Jak bys dobrze gral to nie pisal bys tego tematu tylko cieszyl sie ze takie bostowane silverki lataja po lemie czy kalaszku :D.

Opublikowano

Karol nie raz trafił mi się noob boostowany i co z tego. Wydarłem się na niego że niech w********a do silvera. Poruszam realny problem w csie. Tak mam ponad 1000 godzin i mge. Czemu? Bo utknąłem kiedyś w silverze a marnować kasy i czasu nie będę na 2 konto. Spinam dupę i lecę. A że czasem zagram z randomami to każdy czasem lubi z nimi pograć. Spokojna twoja głowa mam z kim grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...