Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedaje skiny w CSGO

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Skiny CSGO

Metoda kontaktu: PW, tutaj w temacie, ew. mój steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198039183779/
Opis rzeczy: To co jest na ss, z tych cenniejszych: Asimov, Vulcan, Kosa, oraz inne. + jeszcze ponad 600$ na csgolounge
Oczekiwana/oferowana cena: Sprzedaje taniej niż na rynku steam, cena zależna od skina. Można się ew. dogadać.
Zdjęcia/inne informacje:

ew. skiny możecie obejrzeć na moim steamie  http://steamcommunity.com/profiles/76561198039183779/ 
w razie czego, mogę dodać ss'a z csgolounge, w razie wyboru skina ze strony. 

post-306038-0-30053600-1442399228_thumb.png
Opublikowano

to co mam na lounge, + jeszcze na steamie

post-306038-0-71068100-1442655233.png

Ile czasu trwa przesłanie pieniędzy z jednego konta paypal, na drugie? Jeśli nie trwa to zbyt długo, to może być. Paypala nie używam, więc niestety za bardzo się nie orientuję 

Opublikowano

takich tanich skinów nie mam

Przecież widzę kilka gówno skinów po 0,40 - 2€, mnie nie oszukasz ;_;, zależy mi tylko na wartości skinów, potrzebuję na csgolounge. więc jak?

LE01E2H.png

Opublikowano

Przecież widzę kilka gówno skinów po 0,40 - 2€, mnie nie oszukasz ;_;, zależy mi tylko na wartości skinów, potrzebuję na csgolounge. więc jak?

jeśli takie skiny Cię interesują, dodaj na steam to się dogadamy 

Opublikowano

to co mam na lounge, + jeszcze na steamie

Bez tytułu.png

Ile czasu trwa przesłanie pieniędzy z jednego konta paypal, na drugie? Jeśli nie trwa to zbyt długo, to może być. Paypala nie używam, więc niestety za bardzo się nie orientuję

Nie polecam paypala do takich spraw, bo można cofnąć pieniążki.

graphic.pnggraphic.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...