Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest teraz wykrywalność xenobota ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka miesięcy temu grałem w tibie ale jakoś mi sie odechciało ale teraz chęć powróciła, i mam takie konkretne pytanie a może raczej dwa pytania.

Jak jest teraz z wykrywalnością xenobota, pamiętam ze kiedyś wykrywalnośćbyła znikoma ale potem po jakieś aktualizacji nagle była fala banów i stąd moje pytanie ja jest z tym teraz i jak ustawiać bota na xenobocie żeby wykrycie było minimalne.

będe dawał plusy za każdą pomoc

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo (wróciłem do gry po 4 latach więc mogę nie być na czasie) aktualnie gra opiera się na systemie raportów. Więc to czy dostaniesz bana zależy od tego ile osób da Ci raporta za bota. Wniosek? Stawiaj bota na mało znanych expowiskach.

Opublikowano

Raz dostałem delejta już na rooku używając xenobota - botowałem 8 postaci na raz biłem cyclopy wracam do kompa po 30 minuatch patrze jedna postać offline myślałem że padła a tu delejt

5435084992.png

Opublikowano

Absolutnie nie polecam bota,Na np. tibiaauto ponad 5 lat i nic,natomiast z tym botem po 2 miechach delete

Opublikowano

System banów opiera się na tym w jakich miejscach przystajesz,reportów, szybkości ruchów czyli jak będziesz stawał 10x w tym samym miejscu w odległości czasowej na 10 minut to to wykryją i prawdopodobnie ban(ale tylko na windbocie mozna tego unknąć), reportów sie nieda uniknąć, a jeśli chodzi o szybkość ruchów to xeno jest powolny tak jak człowiek i na ogół dobrze symuluje ruchy człowieka więc jest chyba najbezbieczniejszym z darmowych botów.

Opublikowano

z botami jest tak samo jak z autami :) ja używam xenobota jestem zadowolony więc go polecam, brak bana fajne skrypty wybociłem wysoki lvl. Odradzam Tibieauto bo szybko poleciał ban. Natomiast ktoś inny napisze ze na 8 lvl na xenobocie dostał bana a na tibia auto wbił już 100  lvl. 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu napiszę tutaj. Czy jak siocham kumpla na bocie (xeno) to jest szansa na dostanie delete? Czy to raczej mało prawdopodobne tak jak przy lootowaniu przy pomocy bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...