Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć wszystkie skórki w grze?

SlugaRunEron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym polecić Wam program (być może części z Was znany, być może nie) dzięki któremu możemy posiadać wszystkie skórki w grze zarówno te najnowsze, jak i limitowane typu pax jax.

Jest jeden minus - skórki widzicie tylko wy, ale no jak powszechnie wiadomo skórki raczej mają służyć Wam, to Wam mają umilić grę i poprawić wygląd postaci tak abyście go Wy widzieli.

Program jest w 100% legalnych, sam Riot wypowiedział się na ten temat :).

Podsyłam wam tutaj link to poradnika w którym  macie wszystko dokładnie opisane (skąd pobrać, jak zainstalować, jak on działą itd.).

https://www.youtube.com/watch?v=rfDS-pOD4Zs

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witajcie, chciałbym polecić Wam program (być może części z Was znany, być może nie) dzięki któremu możemy posiadać wszystkie skórki w grze zarówno te najnowsze, jak i limitowane typu pax jax.

Jest jeden minus - skórki widzicie tylko wy, ale no jak powszechnie wiadomo skórki raczej mają służyć Wam, to Wam mają umilić grę i poprawić wygląd postaci tak abyście go Wy widzieli.

Program jest w 100% legalnych, sam Riot wypowiedział się na ten temat :).

Podsyłam wam tutaj link to poradnika w którym  macie wszystko dokładnie opisane (skąd pobrać, jak zainstalować, jak on działą itd.).

https://www.youtube.com/watch?v=rfDS-pOD4Zs

Pozdrawiam :)

Wyjdź plz ... 

Opublikowano

Nie mam czasu sie z tobą kłócić, jesteś kolejną niedoinformowaną osobą i piszesz woje posty bez żadnej wiedzy :) Napisz ticket do Riotu i sam się przekonaj. 

Opublikowano

Reklama.

Nie mam czasu sie z tobą kłócić, jesteś kolejną niedoinformowaną osobą i piszesz woje posty bez żadnej wiedzy :) Napisz ticket do Riotu i sam się przekonaj.

Stanowisko Riotu nie jest jasne w tej sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...