Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria laptopa.

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam laptop z Windowsem 7. Ostatnio się zepsuł. Działał normalnie i nagle się zawiesił. Odłączyłem zasilanie i chciałem go włączyć, ale wyskoczył taki komunikat: "Uruchamianie systemu Windows nie powiodło się. Przyczyną może być niedawna zmiana sprzętu lub oprogramowania. ................. Uruchom narzędzia do naprawy systemu podczas uruchamiania (zalecane), Uruchom system Windows normalnie. ........(Całość w załączniku) Gdy wybieram pierwszą opcję to coś zaczyna się ładować i nagle znika( https://www.youtube.com/watch?v=7UpZs2Wg88E&feature=youtu.be), a gdy klikam drugą opcje to też nic się nie uruchamia. 

Tryb awaryjny także nie działa. Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam.

post-821805-0-41079400-1442349044_thumb.jpg

2a0c2mq.png

Opublikowano

Zainstaluj system od nowa będzie szybciej niż szukać rozwiązania 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zrób po prostu Uruchom normalnie ;] :yay:

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Włóż płytę do laptopa, później go włącz z wciśniętym klawiszem nie wiem obstawiam że masz bootowanie na F12 i później pokaże się okno windowsa do zainstalowania i później zobacz czy tam nie ma możliwości "Napraw system" czy coś, będzie to widniało po lewej stronie z tego co pamiętam.

Później będziesz miał do wyboru co tam dać, najlepiej jakbyś dawał screeny na gg i pisać podczas tego zabiegu ze mną na gg to byłoby git.

Ja takim sposobem naprawiałem swój system 2 lata temu, miałem gorzej od Cb bo ja miałem ciągle cały czarny ekran i nic poza tym ^^ 

No i da się to odratować jak coś.

Jakbyś mieszkał niedaleko Krk to ja oferuję zgranie całego dysku, przywracanie usuniętych pliczków itd, tak samo jak to robi serwis komputerowy( za pół roku będę i tak startować z serwisami komputerowymi oraz vpsami itd xD) nie nie szpanuje czy coś, to informacja.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...