Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Mobile/Play nowy smartfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam będę brał nowy telefon w umowię na kartę bądz abonament 25-35zł jest bardzo wielki wybór tych telefonów i średnio wiem który wybrać za telefon chcę zapłacić ok. 200-*(400zł max, max)
Zastanawiałem się nad Xperią e4g

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Za tą cenę to Xperia w sam raz ;)

Dość ładnie wykonana + parametry nie najgorsze.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Trivor a czy warto zapłacić 399zł za Huawei P8 Lite czy nie ma sensu kupować? Telefon będzie mi służył do głównie do fb/gier ;d

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Tak, ale martwię się o gry może się przy nich trochę zgrzać :P Ale jak najbardziej na Tak.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Mnie martwi w nim że będzie trzymał tylko 1 dzień :/ Nie chcę telefonu którego będę musiał ładować co chwilę :/
Masz jeszcze jakieś propozycję co prócz e4g?
np 

LG Spirit 4G LTE

badz
LG G4 c

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Każdy telefon, który jest smartfonem przy dużym użytkowaniu starcza na dzień. Pozostałbym przy tym Huawei - ciekawy design oraz całkiem możliwe parametry.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tylko jest taki problem że on trochę sporo kosztuje, jak już pisałem max max 400zł musiał bym jeszcze na niego dozbierać coś tańszego a też dosyć dobrego dostanę? Czy najlepszym wyborem będzie xperia e4g?

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

W abonamencie dostaniesz go w o wiele niższej cenie ;) Jakby co PW

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nowy kosztuję ‎849,00 zł w play Smartfon z abonamentem FORMUŁA MIX z Internetem | 30 zł 389 zł w t-mobile abonament 30zł przez 3 pierwsze miesiące później 39,99zł i telefon za 399 zł.

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Play ma lepsze oferty akurat sam z Playa korzystam.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Xperia zawsze na probsie :D Sam jestem zadowolonym użytkownikiem wiec polecam, natomiast nie polecam Play i to zdecydowanie, niestety póki co jeszcze się z nimi męczę, maja strasznie słaba jakość usług, rozmowy przerywa, często mimo zasięgu nie można się do mnie dodzwonić, smsy nie chcą się wysyłam, już nie mówiąc o przerywanym internecie, który często traci zasięg, a w podróży wcale go nie ma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...