Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Web App już działa

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przepraszamy
Nasze serwery są obecnie niedostępne z powodu trwających prac modernizacyjnych.
Spróbuj ponownie później.

Typowe EA. Co roku to samo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Trzeba mieć szczęście, żeby się zalogować na Web App.

Za każdym jak próbuje to wyskakuje błąd. Serwery EA jak zwykle już nie dają sobie rady.

Pewnie trzeba będzie poczekać do jutra. Udało mi się przynajmniej otworzyć paczkę na start.

Opublikowano

Zalogowałem się do wwebappa, dane wczytuje dobrze (poziom ilość FCC i tak dalej), ale poniżej mam napisane, że nie posiadam klubu FUT. Rozumiem, że jest to spowodowane brakiem fify 15 i zalogować się będę mógł dopiero w dniu premiery po stworzeniu klubu? I żadnych darmowych paczek (poza tymi z preordera) nie dostanę?

Opublikowano

Zalogowałem się do wwebappa, dane wczytuje dobrze (poziom ilość FCC i tak dalej), ale poniżej mam napisane, że nie posiadam klubu FUT. Rozumiem, że jest to spowodowane brakiem fify 15 i zalogować się będę mógł dopiero w dniu premiery po stworzeniu klubu? I żadnych darmowych paczek (poza tymi z preordera) nie dostanę?

Z Web App będziesz mógł korzystać dopiero po zakupie gry, natomiast z racji tego, że nie grałeś wcześniej, paczek lojalnościowych nie otrzymasz.

Opublikowano

Git. Trade'ujecie coś ?

Mi tradowanie 15 całkiem dobrze szło a teraz lipa - nikt nic nie kupuje ;d

Ale wiadomo, mało osób używa webappa

Opublikowano

Wie ktoś co poradzić na to, że cały czas mi pisze, że nazwa klubu jest za krótka? Nazwa ma ponad 5 liter (Five Ten United).

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Z Web App będziesz mógł korzystać dopiero po zakupie gry, natomiast z racji tego, że nie grałeś wcześniej, paczek lojalnościowych nie otrzymasz.

Grę mam zakupioną, ale kod przyjdzie dopiero dzień przed premierą. Wcześniej grałem w FUT 14, stąd pytanie o paczki.

Opublikowano

Siema mam problem.. wyskakuje mi taki oto błąd :

Przepraszamy, ale wystąpił problem z logowaniem do aplikacji WWW FUT. Nie możemy zweryfikować Twoich danych FUT 16. Zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie, odświeżając stronę w przeglądarce. Więcej informacji zawiera serwis EA Answers HQ.

Ktoś może wie czym to spowodowane jest ? wcześniej grałem w FUT 14.. fify 15 nie posiadam, ponieważ od kumpli słyszałem że to sh1t na kółkach jest i że serwery EA nie wyrabiają :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...