Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy set na 65lvl

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za przejście instancji Macellarius Catacombs Ambush dostałem z achievements cały set na 65lvl. Teraz tylko pytanie, czy opłaca mi się w nim chodzić ( i czy go ulepszać ) ? Ma niby lepsze statystyki od setu za kampanie, ale główne wątpliwości mam co do broni. Lepiej chodzić z bronią z tego setu czy z jakąś bronią avatara? Bronie avatara mają niby duży % na crit. na mobach. Mój dps opiera się głównie na krytykach ( 4 kryształki na crit. dmg ). Aktualnie mam 63lvl i broń avatara z 60lvl ( broń na 62 nie chce dropić ). Ktoś podpowie czy po broni avatara 62lvl są jakieś następne? Czy odczuje dużą różnice w krytykach po zmianie avatarki na zwykłą?

Opublikowano

Indoneal(z questów)<fuluminate(z BRNM)<wroth(AINM)<schisma(AIHM/TSNM/AINM)<lucid   PvE sets.

Opłaca mi się go ulepszać? Lepiej chodzić z bronią z indoneal czy avatara?

Opublikowano

indoneal i fuluminate sa nie enchatowalne pozatym +12 wroth dobrze rolowany jest lepszy i a także to kompletne minimum na coś więcej jak AINM choć ludzie wymagają i +12 na AINM.

Ostatni avatar to chyba lvl 63 nawet w nim nie chódź bo na wszystkim powyżej lvl63 jest bardzo słaby.

Opublikowano

indoneal i fuluminate sa nie enchatowalne pozatym +12 wroth dobrze rolowany jest lepszy i a także to kompletne minimum na coś więcej jak AINM choć ludzie wymagają i +12 na AINM.

Ostatni avatar to chyba lvl 63 nawet w nim nie chódź bo na wszystkim powyżej lvl63 jest bardzo słaby.

a co mi polecisz na wzmocnienie crit. chance? Ile tak +/- powinienem go mieć, żeby krytyki wchodziły dość często w pve?

Opublikowano

Crit chance rośnie zazwyczaj z crit  ratem więc zwiększaj crit rate.

Biżuterię z vaultu(deathwise) i nową edge możesz wymieszać w stosunku 2:3, na glovkach/weaponie etchingi keen/vryski na biżuteri , pamiętaj o używaniu double crit rate/chance glyphów na skillach jeśli grasz berserkiem to masz na podstawowych skillach te glyphy.

Crit rate zależy od klasy ale minimum dobrze mieć przynajmniej +120 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...