Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańsza klasa?

Cytrusowy_Szop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Cytrusowy_Szop

'z czterech klas ;D

Poszukiwacz jest najtańszy ;D

A tak łuk/mag/woj to zależy na jaki przedział :

U łuka musisz mieć wk (~20kk), jakiś dobry oblech (minimum kompletne to u6+5, lepiej u7+7/8). Najwięcej płacisz tak w okolicy 60-70 lvl. Potem podstawa i do 90.

U woja nie ma takiej karty jak wk (ew. mnich bo on nadaje się do all) więc zawsze te 20kk zostaje. Jednak za eq +70/80 trzeba trochę zapłacić...

U maga to musisz inwestować tylko w 2/3 karty pos/vc i sp7/8. Eq na +90 kosztuje bardzo dużo, ale lepiej wydać te 600kk na jakiegoś porządnego arma, potem 300kk na osło. Mag potem to jedna z najbardziej potężnych klas. Ale jak ktoś umie nią grać

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Jeśli nie chcesz grać poszukiwaczem, to mag.

Bełty i strzały Cię nie interesują, mimo iż to mały wydatek to utrudnia grę bez niczego na początku.

Robisz holy, nawet niech jest +0 i ma jobe tyle co na LoD, to i tak jesteś dla nich (fam) dobry bo heal a dmg nie musisz mieć.

Rajdy robisz też na holce i może być twoim głównym sp przez sporo czasu.

Jak się dorobisz to albo inwestujesz w tą postać i dużo bijesz albo w inną a ta do zarobku.

Opublikowano

@Cytrusowy_Szop

'z czterech klas ;D

Poszukiwacz jest najtańszy ;D

A tak łuk/mag/woj to zależy na jaki przedział :

U łuka musisz mieć wk (~20kk), jakiś dobry oblech (minimum kompletne to u6+5, lepiej u7+7/8). Najwięcej płacisz tak w okolicy 60-70 lvl. Potem podstawa i do 90.

U woja nie ma takiej karty jak wk (ew. mnich bo on nadaje się do all) więc zawsze te 20kk zostaje. Jednak za eq +70/80 trzeba trochę zapłacić...

U maga to musisz inwestować tylko w 2/3 karty pos/vc i sp7/8. Eq na +90 kosztuje bardzo dużo, ale lepiej wydać te 600kk na jakiegoś porządnego arma, potem 300kk na osło. Mag potem to jedna z najbardziej potężnych klas. Ale jak ktoś umie nią grać

Eq na maga 90+ kosztuje bardzo dużo? Nie rozśmieszaj mnie. Rózgę u7+8 i arma u7+8 kupisz za cenę jednej rzeczy dla łuka/woja, a osłonki będą bardzo porównywalne. Co do tematu to oczywiście mag. Sp są tanie w porównaniu do woja/łuka, eq na -90 starcza u5/6 jak masz reski. Choć magiem i tak jest ciężko na -90.

Opublikowano

Eq na maga 90+ kosztuje bardzo dużo? Nie rozśmieszaj mnie. Rózgę u7+8 i arma u7+8 kupisz za cenę jednej rzeczy dla łuka/woja, a osłonki będą bardzo porównywalne. Co do tematu to oczywiście mag. Sp są tanie w porównaniu do woja/łuka, eq na -90 starcza u5/6 jak masz reski. Choć magiem i tak jest ciężko na -90.

Chodziło mi, jeżeli arm byłby z osło.

Zresztą, nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie dobry arm to jest u7+9 min. + ogólny res i na glace cudo. A to swoją cenę ma

Koleś który grał w nt (znajomy), miał maga 98 i dobre osło, sprzedał cały set bez resów (arm, rózga i miotacz) za 2700 zł (ok 2,5kkk). Potem resellał 1,5 miesiąca i dorobił jeszcze 7kkk.

@Edit

Endziu sora, mój błąd. Miałem napisać lub a nie potem 

Idę spać bo nie wyrabiam

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...