Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Video downloader professional - vb.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, spytam w prost. Czy można w vb.net zrobić program typu Video downloader professional - wtyczka do chrome, tylko że w vb.net? i nie chodzi tutaj o pobieranie filmików z yt tylko internetu. 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Nie powinno być problemu, .net ma wszystko co potrzeba do obsługi http (chyba, że chcesz zrobić to też jako wtyczkę do chrome ;) - te się pisze w Javascripcie).

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Nie, nie, chciałem to zrobić jako program w vb.net tylko nie wiem czy wystarczy jak zrobię to jako download manager?

Opublikowano

Manager pobierania to pojecie takie ogólne, że wszystko można pod niego podciągnąć, więc nie wiem o co pytasz.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Odświeżam, przez naprawę kompa. 

No więc chodzi mi o to, że jak wejdziemy sobie na stronkę i będzie tam jakiś filmik, (nie yt) i teraz czy Manager pobierania da radę pobrać film na komputer z tej strony?, zdjęcia ze stron już mam, teraz chodzi mi o filmiki, tak jak jest w JavaScripcie, wchodze na stronkę, odtwarzam film, pojawia się zielona strzałka i pobieram na pulpit w formacie .flv to czy tak samo będe mógł zrobić w vb.net?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...