Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Jak Zrobic 10 I 11 Pietro Z Niebieska Smiercia ?

Garuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tyle... Pewnie będę za to zbanowany, temat usunięty, no ale cóż - to nie o mnie będzie świadczyć niekoniecznie dobrze.

Nie ma nikogo, kto by był odpowiedzialny?! O, to jest dobry żart. Chociaż... Właśnie niedawno szanowny (o ironio...) team forum zbanował jedną osobę, która mogła tego zadania się podjąć. Oh, no ale był taki zły, że chciał mieć spokój, pracować bez trucia o dostęp do plików czy czego innego!

Z resztą po zachowaniu było widać, jak ciekawe MASKI ludzie potrafią przyjmować. Taki miły, taki w porządku, a gdy przyszło co do czego, obudziła się prawdziwa osoba (nie mam zamiaru mówić, do kogo tu piję).

Nierówne zasady, nierówne układy.

Nawet nie macie pojęcia, jak ciężko jest napisać taką wypowiedź unikając wulgaryzmów - napisałem to zbyt łagodnie...

@up: A szczerze to KIJ MNIE TO. To tylko będzie świadczyć o tym, jaka tu jest chora cenzura. A no, i o twórcach tej cenzury na MPC Forum.

Ta, prawda boli, ale może w końcu ktoś się nauczy... W końcu trzeba powiedzieć prosto w twarz, co się myśli, o ile to jest prawdą. Pozdro.

Opublikowano

Ehh... Dla mnie śmieszny powód.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale to było tak

Kokosz chciał sobie zrobić privka.

Chciał do teamu najlepsze osobu Sui,PanZuo itp

Skłucili sie wszysty i zato Zuo dostał bana ?

Nie wiem czy przeczytałem to dobrze ale tak to rozumiem.

Niepiszcie tutaj bo zaraz wbija ktoś i wszysty dostaną warny za to że żądamy sprawiedliwości

Opublikowano

Tak śmieszny powód aby dać bana. Tym bardziej takiej osobie.

Ps. też mam w dupie warny bany i te wasze plusy, dla mnie też liczy się sprawiedliwość a nie ilość postów.

Normalnie na tym forum jak w stanie wojennym strach wyjść na ulicę po zmroku.

imetin_logo.png

Opublikowano

G33K, nie. Warny, bany, i co? To tylko pokaże, jak chore zasady tu są, jeśli ktoś teraz zostanie z tego tematu zbanowany, czy dostanie bana.

Chodzi o to, że Kokosz chciał zrobić priva... Zamiast najpierw znaleźć team, zrobić wszystko z plikami, a POTEM, jak już wszystko gotowe, wwalić to na dedyka, pomylił kolejności i kupno dedyka jako pierwsze. PanZuo dostał dostęp do plików, zaraz dostał jakieś jęki o dostęp do plików... Prosił, by nikt mu nie truł o to, ale trzeba było już PYSKOWAĆ że "się rządzi". A co, zazdrościli huh? Bywa. Ale to było beznadziejne.

Skoro nikt mu nie chciał dać spokoju, odszedł z projektu. Nooo ale oczywiście trzeba było go zgnoić za to, tak...?

@up: ...więc siła w tych, którzy nie boją się powiedzieć swojego zdania. Ktoś Ci - dał, wyrównałem. Pewnie ktoś z teamu...

Opublikowano

Żeby za takie coś dostać bana... PanZuo się bardzo starał a wy za byle co daliście bana.

Też mam gdzieś czy mi dodacie te %... i tak wkrótce dostane 10% i ban...

Tak samo jak zostałem źle oskarżony przez M@ńka.. dostałem warna za to że nie miałem jakiejś racji w poście... i nagadał mi że przekona administratora aby dodał do regulaminu "jeśli nie masz pewności co do odpowiedzi na temat to nie pisz"... choć tego punktu jeszcze nie było w regulaminie.. Też mi sprawiedliwość.

To już mi dajcie te 10% za tego niesprawiedliwego posta...

Opublikowano

Nazwa Tematu: [Tutorial] Jak Zrobic 10 I 11 Pietro Z Niebieska Smiercia ?

Czy jest tu coś o tym napisane? No raczej nie, raport oraz - dla autora tematu!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

luki, właśnie o to chodzi. Beznadziejna postawa banowania PanaZuo Z JAKIEJŚ CHOREJ ZEMSTY!

Wy myślicie, że co - tego wszystkiego nie widać? To błąd... POWAŻNY błąd.

Advix, jakbyś miał tu coś do gadania. WYJDŹ, tu nie ma miejsca na takie posty. Masz w opisie "za co -?" - masz odpowiedź. Za swoje zachowanie, między innymi.

@Procenty niżej: Przeczytaj, co pisałem wyżej w postach...

@slafcio 2x niżej: Bardzo dobrze powiedziane.

Opublikowano

slafcio mod albo ktoś inny i tak zamknie temat

@do autora

Jak robisz tematy z takim czymś to dobrą nazwe tematu daj

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Advix

Temat jest jaki jest. Jak nie wiesz o co biega to wyjdź i idź sobie ponabijać postów gdzie indziej.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ktoś ocenzurował temat. Pozdro, strona jest zapisana. Jeśli to ktoś z teamu forum, żałosne.

Teamie! Nie widzicie, że w końcu prawda wyszła na wierzch? Że chore zasady nie zadziałały?

Opublikowano

Ja nie mogę zrozumieć mpcforum było moim ulubionym a teraz powoli zamienia się w koszmar.... bany dla uczciwych ludzi... nie sprawiedliwe warny... co raz więcej wyzywania na pw różnych osób ... ja walczyłem o swoje... próbowałem walczyć o sprawiedliwość z M@ńkiem ale na nic. tego moderatora nie lubię najbardziej.

Co raz mniej wchodzę na mpcforum z powodów które wymieniłem wyżej... ale nikogo o nie obchodzi... pewnie jak bym powiedział że M@niek jest niesprawiedliwy dostał bym kolejne 10%.

To tyle.

Gość Mounthains
Opublikowano

Przestać mi pierdolić takie bzdury!

Usunąłem mu treść ponieważ są to cytaty z działu dla kidmodów. Wy nie rozumiecie wogóle..

Kokosz tylko zapłacił, zasponsorował nam dedyk na którym miała go postawić osoba. Niestety sam nie wiem co się stało i team się rozpadł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...