Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty PROJEKT

Maczała

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

naup33.jpg

O co z tym do choroby chodzi? Jak te karty zgarnąć bo jak to włączam to tylko filmik mi wyskakuje i nic nie pisze jak. Wie ktoś? :D

Opublikowano

Karty - chodzi o te ramki przy ładowaniu do rozgrywki.

Tutaj masz opisane: http://www.mpcforum.pl/topic/1463604-szczeg%C3%B3%C5%82y-projektu-ujawnione/

A osoby, które zakupią skiny w czasie trwania tego wydarzenia, tym samym pokazując, że są częścią programu Pierwszy Cios, otrzymają jedyne w swoim rodzaju karty ekranu wczytywania, które prezentują się następująco:

153431441650285578515.png

Po zakończeniu Projektu Pierwszy Cios (15.09.2015 r., godz. 23:59), skórki zostaną wycofane ze sprzedaży, aż do 17.09.2015r. w celu upewnienia się, czy wszystko przebiegło zgodnie z założeniami i każdy otrzymał swoją kartę ekranu wczytywania. Następnie od 17.09, godz. 9:01 do 24.09, godz. 23:59 PROJEKT: Fiora/Zed/Lucian/Leona będą dostępne w cenie 975 RP, a po zakończeniu wyprzedaży skiny te wrócą do swojej stałej ceny - 1350 RP.

Opublikowano

Ale dlaczego tu nie ma Yasuo? Są tylko te 5 , wyjaśnij mi to jak możesz. 

­

Pewnie jest to kwestia tego, że cała akcja dotyczy tylko nowych skórek, a konkretnie ich jak najszerszego wypromowania.

­

c:

Opublikowano

Pewnie jest to kwestia tego, że cała akcja dotyczy tylko nowych skórek, a konkretnie ich jak najszerszego wypromowania.

­

Kurka no myślałem, że do yasuo też bo on ma skina project, ale i tak skorzystałem na kupnie do niego skina bo o 50% tańszy, ale karty już nie będe miał no trudno. Dzięki za pomoc. Do zamknięcia :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...