Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie broni.

-Alpa_Chino-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie połączenia broni. Aktualnie mam broń za BM'y gram Bardem i teraz pytanie czy łączyć ją z bronią za AC standardowo. I czy te bronie eventowe opłaca się plusować żeby po evencie połączyć ją z czymś ??

Opublikowano

Tak, połącz swoją broń z ac. Nie wiem o jakie bronie eventowe ci chodzi, ale jeśli mają lepsze statystyki od tych z ac i jest możliwość łączenia, to czemu nie. Dla początkujących łatwiej jest połączyć broń bm z ac, gdyż bronie za ac mają max. enchant +5 ( mały koszt, duże efekty )

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie połączenia broni. Aktualnie mam broń za BM'y gram Bardem i teraz pytanie czy łączyć ją z bronią za AC standardowo. I czy te bronie eventowe opłaca się plusować żeby po evencie połączyć ją z czymś ??

Łączenie BM'ów jak napisał UP z AC jak najbardziej.

Co do broni Eventowych jak masz kasę a mało ceramek / AP to owszem opłaca się. Zrobienie takiej broni na +13/15 niestety nie jest kosztem rzędu 100kk tylko kilka razy więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...