Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Sweden z nulled.io

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu on wszystkich banuje ? Zbanował moje dwa konta permanetnie bo ktoś napisał że zbyt szybko zdobywam reputację. Na SB chwalił się że zbanował kogoś bo podejrzewał że jest czarny. O co chodzi z tym Sweden i dlaczego tacy podludzie reprezentują tak popularne forum -.- Dodam że ten:[podejrzewam chory psychicznie i skrzywdzony wrak] gada po szwabsku i często w avatarze ma Hi_tlera ...

A może po prostu chcą zarobić na vipach i dlatego banują free userów za nic bo po prostu mają Auth i mogą pobierać ich scrackowane gówniane programy... A jak niewiadomo o co chodzi to musi chodzić o pieniądze.

Opublikowano

Jak ktoś już tu gdzieś pisał nulled rządzi się swoimi prawami i jak mają ochotę to banują a to, że się z tym nie pierdolą i robią to czasami masowo to już w ogóle nikogo nie rusza. Na miejsce jednego konta będzie 5 następnych chyba, że wybija wszystkich, którzy zakładają multi ale mnie na szczęście to nie dotknęło

Opublikowano

To ich forum i robią co chcą. Myslisz, że na mpc takiej samowolki nie było/nie ma?  dordo, daronian, mou i wielu innych z miejsca są banowani mimo, że zachowywali się przyzwoicie na nowych kontach. No może dordo nie bardzo, ale to w końcu dordo. Jakby dostał unbana to potrafiłby się zachować.

Poza tym instabanują tam ludzi nawet na IP (w tym Ciebie) bo zakładasz nowe konto i nadal piszesz gówniane posty pokroju : ty, thanks i to po tym jak już miałeś za to bana.

https://www.nulled.io/topic/54062-appealing-bans/

Tyle.

Opublikowano

najlepiej wbić te repy i już się tam nigdy nie udzielać, tylko z L korzystać, ja na jednym acc pisałem w miarę rozważne posty, miałem wiecej reputacji niż potrzeba i ban poleciał "za niewinność" a drugie acc totalnie nie używane, wbite wszystko na styk, nie wchodzę przy jego pomocy na nulled i bana nie ma (chociaż na tamtym zbanowanym, też jakiś czas nie wchodziłem tuż przed banem)

ogólnie, nie ma się co czaić, trzeba ruchać  te repy z innych proxy, 4x pod rząd się nie uda, a za piątym akurat pyknie i najlepiej już nie wchodzić na nulleda, dopiero jak L przestanie śmigać, to trzeba powtórzyć procedurę

Opublikowano

To ich forum i robią co chcą. Myslisz, że na mpc takiej samowolki nie było/nie ma?  dordo, daronian, mou i wielu innych z miejsca są banowani mimo, że zachowywali się przyzwoicie na nowych kontach. No może dordo nie bardzo, ale to w końcu dordo. Jakby dostał unbana to potrafiłby się zachować.

Poza tym instabanują tam ludzi nawet na IP (w tym Ciebie) bo zakładasz nowe konto i nadal piszesz gówniane posty pokroju : ty, thanks i to po tym jak już miałeś za to bana.

https://www.nulled.io/topic/54062-appealing-bans/

Tyle.

Nie masz nawet pojęcia o czym piszesz. xD Działanie na szkodę forum zawsze będzie karane w ten sposób.

Poza tym...

>porównywanie jakiegoś nulleda do MPC

>co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...