Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna rzecz na Nulled.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio doświadczyłem dziwnej rzeczy na nulled miałem 50 pkt reputacji ponad, 6 z tego było nabijane z mojego "multi" inne ip itp. nie do powiązania reszta to +'sy za wstawienie crackowanego SAC:R. Aktualnie mam rep na -50 ! Repka spadła w 2 dni a nie widzę żadnych postów ( nie wiem czy mogę to zobaczyć), które by były zminusowane czy administracja kara Polaków? Ktoś doświadczył czegoś podobnego?

Opublikowano

Jak mogli powiązać moje główne konto z 1 kontem na którym byłem zalogowany raz na telefonie na  IP t-moblie? Inne repy dawał mi koleżka tutaj z mpc powiązani również nie byliśmy. 

tak jest jak dajesz kogoś cracked script ty j****y polaku robaku tylko zajebać i dać na forum żeby repy były na + 

skrypt był scrackowanego przez meziego nie żadnego z tych "szych", które ciągle crackują skrypty dla pieniędzy. W sumie on sam powiedział, żebym wstawił i dał to do testowania.

także nie możesz mi nic zarzucić no skillu.

Kiedy ostatnio logowałeś się na nulledzie?

Jestem non stop to była jedyna przerwa 2-3 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...