Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

St-i a IS4 pytanie

D3stroyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Powoli zblizam się do odblokowania is4 i mam pytanie. Czy tym czołgiem można równie łatwo jak poprzednikiem (st-i) odbijać dmg? Chodzi mi głównie o wykonywanie nim misji osobistych (Ht-15). St-i gra mi się bardzo dobrze i jest według mnie świetny do misji ale niestety mój budrzet kuleje i nie wiem czy sprzedać go na rzecz is-a, czy też odłożyć kupno X w czasie i jakoś nazbierać te 6kk srebrników.

Opublikowano

IS-4 to mobilniejsza, lepiej opancerzona i szybciej ładująca wersja ST-I. Jedyna rzecz którą IXt ma lepsza, to wieża. IS-4 ma 30mm na górze, przez co wszystko kaliber 90mm+ się przebija.

Opublikowano

Po 300 bitwach na moim IS-4 jestem z niego naprawdę zadowolony. Weakspot na dachu nie jest odczuwalny, nie pamiętam kiedy ostatnio tam mi coś weszło.
Co do misji, ISełem 4 robiłem na dniach misje na Obj. 260 - Obij 3x więcej dmg niż masz HP czyli 7500, Zadaj 4k dmg, Przetrwaj i Wygraj. Misje zrobiłem w niecałe 10 bitew.
Ogólnie czołg jest naprawdę świetny, jedna z bardziej lubianych X przezemnie, 15 misje na Stuga i T28 zrobiłem właśnie IS-4, na T-55A zrobiłem E100 w 1 bitwie bo gwiazdkę zbijałem.

Opublikowano

opinii na temat IS-4 jest tyle ile graczy wota, jedni mówią że jest do kitu, bo wolny bo mnie bije od swojego "brata" czyli siódemki, jednak w gruncie rzeczy jest to na prawde dobry czołg ciężki, moim zdaniem lepszy od ST-1, odbije bardzo dużo, wierz mi :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

st-1 odbija więcej bo ma minimalnie słabszy pancerz i rzuca go na 7 i dlatego odbija więcej na 10 nie jest już tak różowo ale przy dobrym ustawieniu potrafi odbijać sporo nawet na 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...