Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tym War Rockiem?

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytam o nowościach, nowych mapach, skrzynkach itd. aż chce się wrócić do tej gry ale brak jakiejkolwiek aktywności u graczy, "nie ma życia" w tym dziale forum, na innych forach nikt nie pisze o tej grze. Ktoś z Polski w to gra jeszcze czy wszyscy rzucili się na CS Go przez nowość i mode? 

Opublikowano

No niestety nie możemy nic na to poradzić, że nasz dział umiera, każda gra kiedyś upadnie ;).

A co do 2 części pytania to tak, w WarRock'a dalej gra dosyć sporo polaków. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Czytam o nowościach, nowych mapach, skrzynkach itd. aż chce się wrócić do tej gry ale brak jakiejkolwiek aktywności u graczy, "nie ma życia" w tym dziale forum, na innych forach nikt nie pisze o tej grze. Ktoś z Polski w to gra jeszcze czy wszyscy rzucili się na CS Go przez nowość i mode? 

Niestety, choćbyśmy chcieli i nie wiadomo co zrobili, nie jesteśmy już w stanie przywrócić tego działu do czasów świetności. Czas tej gry już niestety przemija i chcąc czy też nie chcąc, musimy to przyjąć do wiadomości. Sam cholernie lubię spędzać przy niej czas i próbowałem robić wszystko, aby ją ratować, chociażby pracując co najmniej dobre dwa lata przy prywatnych serwerach.

Na serwerach międzynarodowych, bez problemu jeszcze spotkasz Polaków. W środowisku War Rock byliśmy i nadal pozostajemy jedną z liczniejszych narodowości. Jak słusznie udało ci się zauważyć sporo osób, nie tylko od nas, przeszło na CS:GO. Moim zdaniem jednym z głównych powodów jest YouTube, a dokładniej youtuberzy. Mają już oni obecnie tak silną siłę przekazu, że są wstanie bez większego wysiłku kreować i wyznaczać nową modę. Zresztą... od zawsze było tak, że ludzie obierają sobie za idoli popularne osoby i chcą się do nich w pewnym stopniu upodobnić, po przez np. zajmowanie się tym samym co one.

Opublikowano

cs się wypali jak lol z czasem na warrocka ludzi jeszcze wiecej przyjdzie ;)

CS 1.6 nadal się nie wypalił xD

WR prędko też nie, bo w końcu ile to już jest? 8-9 lat?

Ludzie głównie grają tylko przez sentyment. Też mnie często korci, ale jak marnować czas na gry to chociaż na coś co żyje xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

CS 1.6 nadal się nie wypalił xD

WR prędko też nie, bo w końcu ile to już jest? 8-9 lat?

Ludzie głównie grają tylko przez sentyment. Też mnie często korci, ale jak marnować czas na gry to chociaż na coś co żyje xD

Niby tak :D ale z czasem cs:go się wypali zobaczyc dzieci się jarają na te 'skiny' yt odejdzie od cs to kazdy na cos innego pojdzie :):D a wkoncu warrock ile juz ma lat a nadal zajeeeeeeeeeeeeebiscie sie 3ma tylko malo graczy z 400 moze jest :/ kiedys bylo duzo tych serwerow mam na mysli te WORLD_ cos tam :D i zawsze bylo ludzi najeeebane teraz ledwo dochodzi do konca 1 paska :D

Opublikowano

Niby tak :D ale z czasem cs:go się wypali zobaczyc dzieci się jarają na te 'skiny' yt odejdzie od cs to kazdy na cos innego pojdzie :):D a wkoncu warrock ile juz ma lat a nadal zajeeeeeeeeeeeeebiscie sie 3ma tylko malo graczy z 400 moze jest :/ kiedys bylo duzo tych serwerow mam na mysli te WORLD_ cos tam :D i zawsze bylo ludzi najeeebane teraz ledwo dochodzi do konca 1 paska :D

jakie 400? jak jest w godzinach szczytu ponad 3-4k a rano to oczywiście że mało no bo dopiero dzień się zaczyna.

@top

Dział umiera bo cheatów nie ma i nikt się nie wypowiada usunęli działy i dział zamarł ale jeżeli chodzi o grę to świetnie się trzyma.

Opublikowano

jakie 400? jak jest w godzinach szczytu ponad 3-4k a rano to oczywiście że mało no bo dopiero dzień się zaczyna.

@top

Dział umiera bo cheatów nie ma i nikt się nie wypowiada usunęli działy i dział zamarł ale jeżeli chodzi o grę to świetnie się trzyma.

Dlaczego ten dział cheatów usuneli? 

Opublikowano

Dlaczego ten dział cheatów usuneli? 

Zdecydowaliśmy się na usunięcie subforum z cheatami, gdyż praktycznie nikt już nie pisze hooków do WRa. Obracałem się w środowisku, które zajmowało się rozbiórką tej gry na kawałeczki, z każdej możliwej strony i miałem okazję poznać wiele osób - w tym np. ToXiiCa, h4rdc0dera, CodeDragona, Kazbaha, Sirosixa... Wszystkie te osoby już się tym nie zajmują, no może z wyjątkiem Sirosixa... on czasem coś jeszcze opublikuje.

Opublikowano

Zdecydowaliśmy się na usunięcie subforum z cheatami, gdyż praktycznie nikt już nie pisze hooków do WRa. Obracałem się w środowisku, które zajmowało się rozbiórką tej gry na kawałeczki, z każdej możliwej strony i miałem okazję poznać wiele osób - w tym np. ToXiiCa, h4rdc0dera, CodeDragona, Kazbaha, Sirosixa... Wszystkie te osoby już się tym nie zajmują, no może z wyjątkiem Sirosixa... on czasem coś jeszcze opublikuje.

W sumie klimat warrocka dają Ci "hackerzy" :D

Opublikowano

@top

3-4k rano? Chyba 3 lata temu ... W ciągu dnia masz średnio po 1500 osób.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

3-4k rano? Chyba 3 lata temu ... W ciągu dnia masz średnio po 1500 osób.

Mniej nawet zauważ to ze jest okolo 100 pokoi dziennie a te pokoje nie są pełne czyli 8/8 czy 16/16 wiec cos kolo 1100 osob gra tak +/- ale jak na gre GLOBALNĄ to baaaaaaardzo mało już ;)

Opublikowano

A po co grać? Żeby co chwilę wku***ć się na zlagowany serwer, lagi, turasów itd? Globalowi już podziękowałem i nexshitowi też za spi****e tej gry;) Czekam tylko, aż global zdechnie to może wrócą prywatne serwery (a raczej jeden).

Opublikowano

A po co grać? Żeby co chwilę wku***ć się na zlagowany serwer, lagi, turasów itd? Globalowi już podziękowałem i nexshitowi też za spi****e tej gry;) Czekam tylko, aż global zdechnie to może wrócą prywatne serwery (a raczej jeden).

masz racje ze nexon zjeeeeebal tą gre totalnie, ale global szybko nie padnie :P za duzy zarobek na nim maja tam kazda bron jest praktycznie za nx ten ktory wyda wiecej jest lepszy nie liczy się technika jak kiedys 

Opublikowano

masz racje ze nexon zjeeeeebal tą gre totalnie, ale global szybko nie padnie :P za duzy zarobek na nim maja tam kazda bron jest praktycznie za nx ten ktory wyda wiecej jest lepszy nie liczy się technika jak kiedys 

zgadzam się z Tobą

Opublikowano

Pierwszych kilka postów zachęciło mnie do gry, bo dawało mi do zrozumienia, że tylko forum wymarło, a gra jeszcze jednak się trzyma lecz ostatnich kilka to już jest demotywacja ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...